Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Oslavte Silvestra v jednom z nejpůsobivějších italských měst – v Benátkách

4,4 / 5 CK Jukej Benátky - Itálie (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Málková

Dobrý den, je povinné navštěvovat již zmíněná místa za příplatek ?

CK Jukej

Dobrý den, povinný je pouze příplatek za vjezd, lodní lístek a parkovné ve výši 25 EUR. Ostatní vstupy atd. nejsou povinné. Děkujeme za zájem.

Ivuš Nováková

Dobrý den, je možno se uskutečnit zájezdu i v případě neznalosti cizích jazyků, zda je stále stále k dispozici průvodce. Děkujeme

CK Jukej

Dobrý den, zájezdu je možno se zúčastnit i v případě neznalosti jazyků, průvodce má během individuálního volna také volno, ale je na příjmu, pokud by měl někdo akutní problém k řešení. Děkujeme za zájem!

Baštová

Individuální volno pro oslavy ?Slaví se na ulicích nebo je možno sehnat místo v restauraci bez rezervace?Nebo bude rezervace zajištěna?

CK Jukej

Dobrý den, slaví se většinou na ulicích, nebo v případě zájmu můžete posedět v restauraci – rezervaci je však třeba zařídit individuálně. Děkujeme za zájem!

Hana Kollárová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je zatím dostatečný počet lidí k uskutečnění zájezdu do Benátek na Silvestra ? Chystám se pořídít zájezd přítelovi a mě k Vánocům, tak by mě zajímalo jestli se zájezd vůbec uskuteční, aby to pak nebylo zklamání. Děkuji. H. Kollárová

CK Jukej

Dobrý den, minimální počet cestujících pro uskutečnění zájezdu ještě nebyl naplněn. Nicméně z každoroční zkušenosti nepředpokládáme, že by se zájezd musel zrušit. Děkujeme za zájem!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru