Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Luxus na talíři: 300g Rib Eye New Zealand steaky ze světového hovězího s oblohou

4,9 / 5 Bianco e Nero Praha - Nové Město  (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
S.

A protože nejsem blbá, a vidím, že bez přihlášení jsou mé příspěvky nevyditelné, tedy neviditelné pro ostatní zákazníky, a nebo byli smazány úplně, napíši to sem znovu a veřejně. A pokud to smažete, nebo zneveřejníte – vložím to sem znovu a znovu. Třeba tisíckrát!!

Můžete mi říct, kte jsem napsala, že lze koupit pěti-chodové menu za 215,– kč ???????????
Stažíte se tu ze mě dělat debila který neví co kolik stojí aby jste mě ztrapnil před ostatními zákazníky aby to vypadalo že blbá jsem tu já a ne vy?
Spíš ukazujete že to vy jste blbej a neumíte počítat.

Takže dáme si chvilku matematiky, a naučím vás počítat:

Prodáváte dva steaky a dvoje hranolky za 1.289 kč.
Když napíšu, že tohle menu má cenu tak třetinu, a prodává se běžně na slevových servrech za třetinu, znamená to, že se prodává například za cca 430 kč.

Také jsem napsala, že za cenu, kterou vy chcete za dva steaky (tedy za 1289 kč) se dá na slevových servrech běžně koupit steak v pětichodovém menu, a někdy je dokonce i s lahví vína.

Kde tedy máte to mnou napsané pětichodové menu za 215 kč jak tu píšete vy???



Takže tedy – NE, tahle nebídka není dražší než ostatní protože je kvalitnější, ale proto že je sprostě předražená! Já vím kolik stojí maso z Nového Zélandu!!! A vím kolik stojí ostatní masa Rib Eyr Z Brazílie, z Uruguaje, Z Austrálie, z Irska a z čr. Vím kolik tahle masa z dovozu stojí stojí a že jsou dražší než z čr, ale ne takhle moc! A protože si je kupuji domů a dávám si je v restauracích, tak VÍM kolik doopravdy stojí!!!! A nepotřebuji aby mi tu někdo psal keci že si mám ‚vyhodit z kopejtka‘ stylem, že si koupím za šest set něco, co si v jiné restaurace ve stejném množství A VE STEJNÉ KVALITĚ můžu dát za tři stovky! Vysvětlí mi někdo co by to mělo za smysl si kupovat voucher na to, abych platila dvojnásobnou cenu než jinde bez něj?? Nemluvě o tom, že je tohle SLEVOMAT – měla by tu tedy být SLEVA – a né přirážka!!! Když chce někdo prodávat jeden steak za šest set, tak at si je prodává, ale ne tady na slevomatu!!!

Očekávám že můj příspěvek opět smažete, tak jako jste smazili ten minulí!
Můj příspěvek byl už cca pětkrát smazán, hlavně že bylo ponecháno lživé tvrzení prodejce, že jsem tvrdila že se prodává pětichovové menu za 215 kč – abych vypadala jako blbec a on jako ten co má pravdu. Proč nikdo nesmaže to, že on tu lže a tvrdí, že jsem naspala něco co není pravda???

Další ktitické příspěvky na tuhle nabídku od dalších zákazníků byli také smazány!!!!
To svědčí o tom, že slevomat nemá ani čisté svědomí, ani morálku!! Místo aby uznal, že sem dal nevýhodnou – až sprostě předraženou akci a přijal kritiku zákazníků, tak názory cenzuruje!
Takhle se ted zachází tady na slevomaut se zákazníky!! Hlavně veškerou i oprávněnou kritiku smazat, at se co nejvíc prodá – i za cenu okrádání zákazníků! A když někdo na to upozorní, tak ho rychle smazat! Ale já už mám tento příspěvek zkopírovaný a budu to sem dávat tak dlouho dokud to tu nezůstane, at lidí ví, co se tu poslední dobou děje! Slevomat se změnil na drahomat – prodávájí se tu už věci dvojnásobně draho než se dají běžně koupit bez voucheru, a ještě se cenzurují názory klientů. Prostě stylem za zákazníky kašlem, hlavně at se co nejvíc prodá – prachy nesmrdí…!!!

S.

Nevím čím by mělo být vaše maso výjmečnější, než ostatní masa, například z vyhlášené hovězí z Argentiny, Urugvaje nebo Brazílie – kde se chovají ta nejlepší plemena, zcela přírodně, bez dobrmování a bez chemie, a jsou také dovezena z velké dálky – a přesto stojí v ostatních restauracích polovinu nebo i méně. Děláte jako by to bylo cobe beeef :-P Takže nemusíte ze mě dělat hlupáka, vím jak se pohybuje cenově opravdu kvalitní hovězí z dovozu, i jak se pohybují ceny v lepších restauracích.
Jinak je mi to jedno, když někdo chce vyhodit peníze za něco předraženého, at si dělá jak myslí – ale tady to má být o tom, že tu zákazníci mají slevu nebo výhodnější nabídku než kde jinde – a ne že tu zaplatí trojnásobek na něco, co dostanou jinde a levněji.

Jen pro informaci – běžně lze tady na slevomatu nakoupit nabídky, kde v ceně okolo tisíc až dvanáct set koupíte večeři v luxusní restauraci (se stejně kvalitním jihoamerickým masem) PRO DVA o PĚTI CHODECH a s LÁHVÍ VÍNA k tomu!

Jen se mi prostě nelíbí když si tu obchodníci dělají ze zákazníků slevomatu dojné krávy! To je vše.

Bianco e Nero

Děkuji Vám za Váš osobní názor :) Máte jednu obrovskou výhodu a tou je privilegium, koupit steak nebo pěti-chodové menu v některé z Vašich oblíbených restaurací za Vámi zmiňovanou 1/3 z ceny, což je cca 215,– kč. V tomto případě přeji hodně zdaru restauraci, která to za tuto cenu prodává. Dlouho na trhu asi nebude, nebo neplatí nájem a zaměstnance :-) Přeji hezký zbytek dne a prosím o jméno restaurace, určitě tam s přítelkyní zajdu :)

Marek Bubeník
Manažer Restaurace

Slevomat.cz

Dobrý den, paní S.

Děkujeme Vám za vyjádření. Nabídka je dražší právě proto, že maso je velmi kvalitní z Nového Zélandu a tomu odpovídá i cena. Určitě rozumíme tomu, že restaurace není na každodenní návštěvu, ale snažíme se inspiraci a zážitky přinášet všem našim zákazníkům a proč si jednou za čas „nevyrazit“ z kopejtka :-) Pokud od nabídek na Slevomatu ale očekáváte spíše něco jiného i pro Vás máme řešení a v nabídce gastra si vybere každý mlsný jazýček. Děkujeme a přejeme hezký den. Mirka – Slevomat.cz

S.

a co je výhodného na téhle nabídce?? tohle má být jako nějaká sleva?? stejný 300 gr Rib Eye steak s bramborem dostanete ve všech restaracích za polovic… Tady se z toho opravdu stává spíš drahomat :-(

Bianco e Nero

Dobrý den, rozhodně se nejedná o stejný Rib Eye steak, který dostanete kdekoliv jinde! Ale o kvalitní maso z NOVÉHO ZÉLANDU, tomu také odpovídá cena.

Marek Bubeník
Manažer Restaurace

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru