Nabídku Vyhlazení očního okolí a pozvednutí víček mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Omládněte bez skalpelu – vyhlazení očního okolí a pozvednutí očních víček

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha - Nové Město  (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Janka

Dobry den chcela by som sa opytat ako dlho trva ucinok osetrenia? Chcela by som si kupit 3× osetrenie ale zaujima ma po akej dobe sa aplikuje znova. Dakujem za odpoved.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Janko, účinek ošetření závisí na počtu opakování této procedury. Postupným opakování lze dosáhnout redukce, až úplného odstranění vrásek očního okolí. Přesný počet však závisí na fyziologických předpokladech ošetřovaného a nelze předem určit. Stejně tak i účinek ošetření, který se může pohybovat v řádu týdnů, až měsíců i let. Rozmezí mezi jednotlivými ošetřeními jsou max 14 dní. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Lucia

Dobrý den, koupila jsem si 3× ošetření pleti TrioLift, 3.2.2018 uhrazeno 1299,– Kč, dnes dopoledne mi tel. zvedla „divná paní“, která když uslyšela, že se chci objednat, položila a tel. byl nedostupný, rsp. obsazený. Takže jak mám postupovat? Nejraději by jsem objednávku zrušila.
Za odpověď předem děkuji.
Augustínová Lucia

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Lucio, je nám líto, že jste zažila komplikace při objednání, ale z námi dostupných údajů neregistrujeme podobný telefonát, hovory buď zodpovídá operátorka, nebo funguje záznamník. Naše tel. číslo je +420 777 272 6­67. Prosím kontaktujte nás kdyžtak na emailové adrese, popřípadě s udáním svého tel. čísla a rádi se Vám ozveme zpět. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den!

Alena

Dobrý den,chci se zeptat jestli toto ošetření je vhodné i pro starší ženy kolem 50 let.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, tento zákrok je pro starší ženy také vhodný. Hezký den :-)

Maria

proč se mi nedáří k Vám objednat? nikdo nezveda telefon, nikdo neodpovídá na e-mail…

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, hovořila jsem s poskytovatelem akce. Pokud se nedovoláte na uvedení číslo, zašlete sms s Vaším číslem a oni Vám zavolají hned, jak budou moci. Hezký den Jana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru