Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Balíčky s přírodní kosmetikou Australian Bodycare s tea tree olejem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Erika

Nám se osvědčil výrobek Skin Wash. Vyhovuje mi na čištění citlivé pleti a synovi pomohl na pleť s akné. Prodáváte tento výrobek i ve větším balení?

DK PHARMA s.r.o.

Dobrý den, děkuji za dotaz. Ano, prodáváme tento výrobek i v 500 ml, tj půllitrovém balení. Jsem ráda, že Vám i synovi výrobek vyhovuje. Oblíbili si ho i mnozí mladí muži pro jeho vůni čistoty a svěžesti.

Lucie G.

Dobry den,

jak muze prodejce nabizet tyto produkty jako prirodni kosmetiku, kdyz obsahuje parabeny a propylenglykol??!! Je to chemie s obsahem par prirodnich latek! Lide, ctete slozeni a overujte si, zda neco nabizeneho jako prirodni je skutecne prirodni a netoxicke!

DK PHARMA s.r.o.

Dobrý den Lucie, děkuji za Váš dotaz. Naši kosmetiku nazýváme přírodní , protože většina látek je přírodního původu jako je Tea tree olej, Aloe Vera, sezamová semínka,makadamiový a arganový olej, Meadowfoam,výtažky z papáje , Serenoa serrulata a další. Pomocné látky, o kterých se zmiňujete, je tam zanedbatelné množství. Pro přírodní kosmetiku nejsou daná přesná kritéria a my netvrdíme, že jsme bio kosmetika. Navíc, řada produktů této řady pro krásu je bez parabenů a propylene glykol, o kterém se zmiňujete , je tam v minimálním množství pro následující vlastnosti: jednak za účelem vonného efektu, jako přísada, která zpomaluje ztrátu vlhkosti z produktu během používání, zvlhčovadlo,které zvyšuje obsah vody v horních vrstvách pokožky tím, že odebírá vlhkost z okolního vzduchu, zlepšuje vzhled suché nebo poškozené pokožky, snižuje loupání a obnovuje pružnost, pleťový kondicionér-zlepšuje nebo udržuje pokožku v dobrém stavu a rovněž má lubrikační schopnosti.
Mgr. Dagmar Šíchová, jednatelka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru