Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Živý plot během jediného roku se svazky jilmu sibiřského

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Radek Vaclavik

Dobrý den, měli bychom zájem o 100 ks sazenic, ale potřebovali bychom je doručit nejpozději do tohoto pátku 10.11. (Příbramsko), potom jsme až do prosince mimo. Je možno se takto domluvit? Zaplatíme obratem. Děkuji.

Kouzelný plot

Dobrý den, pokud přijde objednávka nejdéle v úterý, tak ve středu zašlu přes PPL. Doručování by mělo probíhat ve čtvrtek nebo v pátek.

Tomáš Tesař

Dobrý den,
velmi jednoduchý dotaz,poroste také dobře v klimatických podmínkách Chorvatska(Istrie)
Přece jen teplejší a suší podnebí.Které období nejlepší k výsadbě?

Kouzelný plot

Dobrý den, teplo by sazenicím nevadilo, ale sucho by mohl být problém. Potřebují dostatek vláhy pro jejich rychlý růst. Určitě by byl růst nedostatkem vláhy omezen. Ideální doba pro výsadbu je v našich podmínkách v říjnu a listopadu. Na jaře poté v březnu a dubnu.

Ivana Rárová

Dobrý den.prosim měla bych zájem o vaše sazenice,ale mám problém jsem až do konce listopadu mimo zemi.Tak nevím, jestli by nebylo pozdě na sázení.potrebovala bych 3× po těch 50 ks.potrebuju posadit velmi příkrý svah a je to jílovitá půda.ano,dala bych ke kořenům půdu dobrou i jestli je potřeba tak hnojivo.Ale už si nevím rady.puda pořád ujizdi.tak si myslím že by to bylo nej řešení.je to tak příkré,že mám problém na tom ustát.
Proto moc mrosim vás jako odborníka,bylo by to dobré řešení???
Děkuji Rarova

Kouzelný plot

Dobrý den, sazenice by břeh určitě zpevnily. Vysadit by je tam tedy možné bylo, ale obávám se, že koncem listopadu již nebude ideální doba k výsadbě. Pokud to nestihnete dříve, tak nechte výsadbu až na jaro.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru