Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pánský luxusní svetr Hugo Boss V-Neck v golfovém stylu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

René Mahdal

Všude jen píšete – Na vše máme doklady a když jsem ještě před nějakou dobou psal že chcu dokument který dokazuje originalitu tak smůla je na tom prej váš dodavatel 😱😂😂 ohhhh máme údajnej doklad kterej vám neukážeme 😂

AGA Brands

Dobrý den, veškeré dokumenty ohledně pravosti má k dispozici slevomat. Bez tohoto dokumentu a certifikátu bychom zboží na slevomat ani nemohli vystavit. Hezký den.

David Vonásek

Co bude příště ? Svetr ORIGINÁL od Burberry z Pařížské za 1500 ? Veškeré Vaše zboží je z Turecka, kde se šije velmi kvalitně, kdyby někdo měl zájem, svetry zde prezentované stojí cca 20 EU, kamarád mě dovezl ty samé originály co se zde prodávají.A pořád se najde dost hloupých lidí.

AGA Brands

Dobrý den, pane Vonásku,

děkujeme Vám za příspěvek. Na veškeré zboží máme doklady potvrzující originalitu a faktury od dodavatele z EU. Zboží nakupujeme ve velkých objemech, proto se můžeme dostat na zajímavou a přívětivou prodejní cenu.

Zkuste se podívat na zahraniční servery a zjistíte, že cena starších kolekcí se ve slevě dá koupit za velmi podobnou cenu.
V případě dalších dotazů se na nás obratťe přímo na info@agabrands.cz

Přejeme Vám hezký den.

Panterka Pinky

Dobrý den, je to velmi levné......jak to? Je to originál?

AGA Brands

Dobrý den, na veškeré zboží máme doklady potvrzující originalitu a faktury od dodavatele z EU. Zboží nakupujeme ve velkých objemech, proto se můžeme dostat na zajímavou a přívětivou prodejní cenu.
Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru