Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Neomezené týdenní cvičení v dámských fitness centrech Expreska po celé ČR

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martinka Hánová

dobrý den, muzu se zeptat, do kdy platí voucher? nemyslím zakoupeni, myslím vstup

Expreska

Poukaz je platný do 31.12.2017.

Alex

Dobrý deň, je nutné v rámci Prahy chodiť vždy na rovnakú pobočku, na ktorú sa objednám prvýkrát? Ide o akciu neobmedzené týždenné cvičenie. Ďakujem

Expreska

Dobrý den, můžete navštívit i jiné pobočky v rámci tohoto členství.

ŠV

Dobry den.
Psala jsem na mail, ale nikdo mi cca 14 dni neodpovedel. O prazdninach jsem koupila dvoumesicni permanentku na 10 kruhovych treninku, ale jen jsem ji vyzvedla a nebyla na zadnem. 2 mesice pry bezi od 1.lekce. Chtela jsem se zeptat, zda ji mohu jeste vychodit, nebo je jiz propadla. Dekuji za odpoved.

Expreska

Dobrý den, na e-maily odpovídáme každý den. Na jaký e-mail jste dotaz posílala? Na permici by měla být napsana platnost, většinou se dává od data zakoupeni, ale každá pobočka to má nastavené lehce jinak. Tyto permice se daji využít pouze na pobočce, na které jsou zakoupeny.

Jitka

Dobrý den, chodila jsem do Expresky na Better Belly, ne na kruhový trénink. Mohu tuto akci využít? Děkuji za odpověď.

Expreska

Dobrý den, pokud jste nikdy nebyla členkou Expresky, tak ano.

Jakub

Dobrý den, týden neomezeně znamená, že když koupím přítelkyni, může k vám celý týden chodit zdarma bez omezení? Bude ještě něco platit? Není nutné zakupovat členství či služby trenéra? Děkuji

Expreska

Dobrý den, nic jiného už přítelkyně platit nebude a bude moci chodit týden cvičit. Trenérka je v poukazu zahrnutá, jen je nutné se na první trénink objednat, aby na ni měla dostatek času.

Martina

Dobrý den,nikdy jsem nebyla na kruhovém tréninku takže se stroji moc praxi nemám. Znamená to že když přijdu tak mi někdo řekne teď jděte sem dělejte tohle tolikrát pak tohle…atd. nebo přijdu a dělám si co chci pokud se nezeptám o radu? Děkuji za info.

Expreska

Dobrý den, první trénink je vždycky s trenérkou, která Vám všechno ukáže a vysvětlí. Při další návštěvě trenérky využít můžete nebo nemusíte, to už je na Vás, ale vždy jsou Vám plně k dispozici. Přejeme hezké cvičení.

Eva V.

Dobrý den,

píšete neomezené týdenní cvičení, ale v textu je zmiňován pouze kruhový trénink – cvičení je tedy omezené na kruhový trénink, ostatní aktivity (např. VacuShape) není možné využít? Případně je možné využít např. jen orbitrac a pak si zacvičit volně? Kruhový trénink na strojích mi nevyhovuje, mám několik měsíců vyzkoušeno.

 Děkuji

Expreska

Dobrý den,
Expreska je založená na kruhovém tréninku, akce tak platí pouze na cvičení v kruhu. Každá pobočka má jiné doplňkové služby a akce na tyto služby si určuje sama.

VK

Dobrý den, píšete, že „Nabídka platí pouze pro nové klientky.“ – asi před pěti lety jsem měla nějakou dobu zaplacené členství, znamená to, že nemohu této akce využít?

Expreska

Dobrý den,
Ano, je to přesně tak. Tato akce je pouze pro nové klientky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru