Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Grilovaná jatýrka s hranolky a tatarskou omáčkou pro 1 či 2 osoby

4,6 / 5 Restaurace Na Verandě Praha - Kobylisy  (mapa) 36 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Tak ta rozlita tatarka pres pulku talire to je vazne chutovka a kultura stolovani. Doslova jak pro prase. A k tomu sleva jak stehno.

Restaurace Na Verandě

Tatarku nerozléváme po talíři, ale podáváme v mističce (jak je vidět na reálných fotkách u akce).Titulní foto je pouze ilustrativní od slevomatu a co se týče ceny, nikdo Vás nenutil to kupovat. Jak jsme psali níže i deset korun na porci je sleva.

Viktor Tomášek

Na stránkách restaurace -NA VERANDĚ – májí tyto jatýrka v jídelním lístku, za 99Kč!!! Viz: http://www.naverandepraha.cz/jidelni-listek
Takže na Slevomatu, za 89Kč, JE TO SLEVA, JAKO STEHNO! To jsem zvědavý, co mi ktomu napíšete??? ;-) Je to podobné, asi jako nabídka Pizza Company, kde to samé, co na Slevomatu nabízíte za 129Kč, lze u ukénka na Muzeu pořídit za 99Kč!!! To mi připomíná výrok z knihy M. Šimka: Výlet do ZOO: NECHCI SLEVU ZADARMO! :-)

Restaurace Na Verandě

Vážený pane,
asi tolik Vám k tomu napíšu ..... i deset korun na porci je sleva. A na slevomatu pravdivě uvádíme, kolik stojí játra v restauraci a neklameme naše potencionální zákazníky (viz kalkulace ceny pro jednoho
Původní cena 99 Kč
Sleva 10 %
Cena po slevě 89 Kč
pro dva
Původní cena 198 Kč
Sleva 19 %
Cena po slevě 159 Kč
I tak to pro nás absolutně není výdělečné, protože slevomatu platíme z této ceny ještě nemalou provizi. Takže když se Vám to nelíbí, nikdo Vás nenutí to kupovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru