Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zbavte se konečně nežádoucích chloupků: trvalá epilace lékařským laserem

4,7 / 5 Cévní ambulance Frýdek-Místek  (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Řehoř

Co když půjdu třeba na tři ošetření a úbytek bude nulový?? Nebo absolutně neviditelný? Vrátite peníze?
Zkušenost už mám kdy tvrdili, že na někoho to působí až po 10 ošetřeních a to bych se pak nedoplatil…

Cévní ambulance

Nevím, jak to chcete určovat. Počítat průměrný počet chloupků na 2 cm2? Navíc do ambulance přicházíte oholený, tudíž ani nevidím, kolik chloupků je v určitém místě. Mám pro změnu jinou zkušenost – reklamaci opačnou.
Mohu Vám doporučit jen 2 varianty. Vyzkoušejte jednu návštěvu a počkejte libovolně dlouho, zda jste s výsledkem spokojený a pak pokračujte. Nebo můžeme udělat opravdu jen malou oblast zdarma na zkoušku, třeba i vícekrát a pak se rozhodnete.
Nejlépe, když zavoláte a domluvíme se telefonicky.
S pozdravem. Michaela Kalendová

Michaela

Dobrý den jaký je rozdíl v epilaci v oblasti bikin a epilaci v oblasti bikin + intimní partie? Kolikrát se musí ošetření opakovat, aby se zbavilo chloupků natrvalo v této oblasti? Jaký je interval mezi jednotlivými ošetřeními, když bych podstupovala epilaci např. 4×. Děkuji za info.
Michaela

Cévní ambulance

Dobrý den, oblast bikin znamená jen třísla, tj. cca 4 cm od rýhy mezi nohou a trupem (samozřejmě dle potřeby) a int. oblast znamená celé pubické ochlupení. Jak je uvedeno v „Princip laserové epilace“ je nutné ošetření opakovat 4 – 6 x, podrobnosti na našich webových stránkách cevnifm.cz. Je to ale individuální, zkuste si koupit 1 voucher, vyzkoušet a pak dokoupit (akci budeme opakovat). Interval mezi ošetřeními je minimálně 6 týdnů.
Pěkný den.
Michaela Kalendová

B.

Dobrý den, v popisu by bylo vhodné uvézt, že je potřeba proceduru podstoupit 3× – 6×, aby to mělo smysl. Takto jsem si nadšeně řekla, že se konečně zbavím chloupků v intimních partiích a až po přečtení diskuze jsem se dozvěděla, že by mě to v konečné fázi vyšlo na 7.500,–… Kdybych si diskuzi nepřečetla, zbytečně vyhodím 1.200,– a až na místě mi bude řečeno, že bych měla dojít alespoň ještě 2×, aby vůbec byl vidět nějaký výsledek… Dle mého je toto vědomé tahání peněz z lidí pomocí absence kompletních informací. Děkuji, nechci…

Cévní ambulance

Dobrý den,
úbytek je individuální. Opravdu není pravda, že po 3 ošetřeních není žádný úbytek. Většina zákazníků se vrací a podstupují ošetření i dalších partií, takže asi výsledky vídí. Co se týče informace o opakování, je uvedena v principu ošetření (po rozkliknutí) a tam je uvedene, že je doporučeno 4 – 6 ošetření. Dále velmi podrobně na našich webový stránkách, na které je u akce proklikávací odkaz. Je potřeba číst všechny informace. Zkusím se s administrátory domluvit, aby text přesunili. Ale řada zákazníků si kupuje více voucherů, takže předpokládám, že informaci našli.
S pozdravem
Michaela Kalendová

Jana

Dobrý den,
je možné epilovat i chloupky na znaménkách v obličeji? Mám na obličeji dvě znaménka, na kterých mi rostou chloupky a já si je holím nebo stříhám, ale trvalé odstranění by bylo lepší, tak mne zajímá, jestli se i takto citlivá místa mohou ošetřovat laserem? Děkuji.

Cévní ambulance

V kontraindikacích není nikde uvedeno, že nelze ošetřovat znaménka. Některá i odstraňujeme. Ale je vhodné si je nechat vyšetřit o jaký typ jde (to se doporučuje v každém případě).
Pěkný den.
Michaela Kalendová

Pavla Janikova

Dobry den, je osetreni bolestive a musi se opakovat? Dekuji za odpoved a preji hezky den, Janikova

Cévní ambulance

Dobrý den, bolestivost se liší podle ošetřováné oblasti. Nejcitlivější je obličej, nohy jsou téměř bezbolestné. Je možné se telefonicky domluvit na zkoušce citlivosti. Ošetření se obvykle opakuje 3 – 6 krát, opět hlavně podle oblasti.
S pozdravem. Michaela Kalendová

Erika

Dobrý den,
Je ošetření bolestivé? Jak dlouho je kůže po ošetření podrážděná?
 Děkuji

Cévní ambulance

Dobrý den, bolestivost se liší podle ošetřováné oblasti. Nejcitlivější je obličej, nohy jsou téměř bezbolestné. Je možné se telefonicky domluvit na zkoušce citlivosti. Pokožka je podrážděná minimálně, v podstatě je možné ihned pokračovat v běžném životě. Je je potřeba se vyhýbat slunění (viz. podrobnosti u akce). Do večera mohou být na kůži drobné červené tečky, ale není to obvyklé.
S pozdravem
Michaela Kalendová

Ilona

Dobrý den, kolik je třeba ošetření lasrem pro úplné vymizení.
 Děkuji

Cévní ambulance

Dobrý den, vzhledem k fyziologii růstu chloupků (1/4 roste, zbytek je v klidové fazi) je potřeba ošetření opakovat, obvykle 3 – 6 krát, pak mohou zůstat drobné světlé chloupky, které laser už „nevidí“. V místech s velkým výskytem chloupků může být potřeba í více ošetření, ale není nutné je podstupovat během jedné kůry. Konkrétně asi osobně na konzultaci nebo aspoň telefonicky.
S pozdravem
Michaela Kalendová

Honza

Dobrý den,

kolik by vyšly záda včetně ramen po slevě?

Cévní ambulance

Je to podle impulsů, bylo by to cca 2 000, – až 2 500,– Kč. Můžete se zastavit na konzultaci a tam bychom to upřesnili.
S pozdravem
Michaela Kalendová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru