Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Regenerace pro vaše vlasy: keratinový zábal nebo hloubková kúra vč. střihu

4,7 / 5 Kadeřnictví Relax Praha - Dejvice  (mapa) 52 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Terezs

Dobry den, mam asi 50 cm dlouhe vlasy, jemne od prirody zcela rovne, konce roztrepene a hrozne se mi cuchaji, chtela bych ten keratin nebo neco hlavne na posileni a snadne rozcesavani, mam zvolit ten keratin? Dekuju

Kadeřnictví Relax

Dobrý den, určitě bych doporučovala, keratinový zábal. Dále již můžete v kadeřnictví se domluvit přímo s kadeřnicí a ta případně doporučí nejvhodnější postup.

Děkuji s přáním hezkého dne
Čermáková

Martina Groeneveld

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali je keratin vhodný i pro přírodní kudrnaté vlasy (které bych chtěla ale zachovat, né narovnat) ? Chtěla bych vlasy jen regenerovat, ne však aby mi je keratin narovnal. Je Vaše nabídka pro mě vhodná? Děkuji. Martina

Kadeřnictví Relax

Dobrý den,

nabídka je pro Vás vhodná, tento keratin nenarovnává vlasy. Jedná se o regenerační kúru, která zachovává strukturu vlasů nezměněnou. Doporučovala bych pro kudrnaté vlasy určitě zábal. Je účinější a pro kudrnaté vlasy vhodnější.

Děkuji s přáním hezkého dne
Čermáková

Hana

Dobrý den, která z procedur se hodí na mastné vlasy (spise mastné u hlavy u kořínků)? Pisete, ze vlasy se budou méně mastit. Ale zároveň jsou jinak roztřepené a konečky spis vysušené, takže by se na ne asi hodil i keratin?

Kadeřnictví Relax

Dobrý den, dle popisu bych volila keratinový zábal, ale nerada bych poradila špatně. Zakupte jednu z variant a kadeřnice Vám poradí co je pro Vás nejlepší. Kúry je možné zaměnit dle přání.
S přáním hezkého dne
Čermáková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru