Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dámské kadeřnické balíčky: střih, barva nebo melír pro všechny délky vlasů

4,7 / 5 Kadeřnictví Relax Praha - Dejvice  (mapa) 55 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka Michálková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné při zakoupení balíčku melír+střih, kolik by byl doplatek na melír technikou balayage?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem a přáním příjemného dne, Lenka

Kadeřnictví Relax

Dobrý den, určitě je možné doplatit si techniku balayage. Doplatek se pohybuje cca od 550 – 750kč dle náročnosti techniky a množství spotřebovaného materiálu.

S přáním hezkého dne
Čermáková

Markéta

Dobrý den,

potřebovala bych se zeptat, jestli děláte barvení kompletně všech vlasů? Mám plavé (světle hnedé) vlasy a chtěla bych si je ještě nechat zastřihnout po ramena a nechat nabarvit na platinovou blond. V jednom kadeřnictví mi řekli, že by to museli nabarvit dvakrát, aby to mělo platinový efekt. Kolik bych asi doplácela, kdybych si koupila dámský střih + barva za 799,–? Nebo myslíte, že bych si tuto slevu měla koupit dvakrát?

Děkuji
 M

Kadeřnictví Relax

Dobrý den, při barvení na platinovou (bílou až silver) barvu je třeba vlas nejprve vyčistit od nežádoucích teplých odstínů. Záleží v jakém odstínu jsou Vaše plavé vlasy (teplé, studené) Pokud již jsou studené mohlo stačit je nabarvit 1–2× tam by byl doplatek ke zmiňovanému balíčku 450–550kč. Pokud by byly vlasy v teplém odstínu je třeba nejprve vymývací lázní odstranit nežádoucí teplé odlesky a teprve po té barvit na požadovaný odstín. Doplatek takového úkonu se pohybuje od 650 – 850 dle množství nanášené vymývací lázně. Pro přesnější informace mi můžete zaslat fotografii Vašich vlasů na e-mail: kadeřnictví.relax@seznam.cz. Prosím nefoťte vlasy v šeru ale na dobrém světle, aby nebyla barva tmavší než je ve skutečnosti.

S přáním hezkého dne
Čermáková

Olina Joklová

Dobrý den,
bylo by možné při zakoupení voucheru střih-melír provést ombré na polodlouhých vlásech? Velmi Vám děkuji za odpověď. S pozdravem hezkého dne Olina

Kadeřnictví Relax

Dobrý den, určitě to možné je, je to jen složitější technika a větší spotřeba materiálu. Je tedy doplatek min. 550,–, záleží na výchozím odstínu barvy, zda byly vlasy barvené nebo jsou v přírodním odstínu. Pro přesnější informaci mi můžete zaslat fofo vlasů na e-mail: kadernictvi.relax@seznam.cz.
Děkuji s přáním hezkého dne
Čermáková

Eva Rainová

Dobrý den, dívala jsem se na nabídky kadeřnických služeb a jejich kalkulace. Překvapilo mě, že malé Kadeřnictví Relax na Praze 6 uvádí dámský střih za Kč 1590,–- /sleva 75%/. Exkluzivní salon Franck Provost v Praze – Nové Město, který je interiérem /věřím, že i službou/ zcela jiná kategorie, dámský střih s maskou a stylingem za Kč 1635,–- /sleva 45%/. Není cena před slevou záměrně vysoko navýšena? Výše slevy je pak skoro pro všechny velice zajímavá. Era

Kadeřnictví Relax

Dobry den pani Rainova, kazdy salon je soukromy podnik a cenovou politiku si nastavuje dle svych zkusenosti, zkusenosti pracovniku a vydaju, ktere ma.
S pranim hezkeho dne
Cermakova

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru