Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výkonný smoothie maker od ECG s 900W motorem a čtyřmi lahvemi

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Luděk Mladonický

Dobrý den, půjde prosím tento smoothie koupit za Benefity?
Děkuji.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, pane Mladonický. Děkujeme Vám za dotaz. Pokud Vám systém Slevomatu při výběru platebních metod nenabízí platbu benefity, tak to možné není. Pro bližší informace se prosím obraťte na zákaznický servis Slevomatu. Děkujeme Vám. Přejeme Vám hezký den.

Katka

Dobry den, prosím poradí si i s kostkou ledu?

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Katko. Ano, tento smoothie mixér zvládne rozmixovat i kostky ledu. Přejeme Vám hezký den.

Zuzana Šárová

Dobrý den, mixér jsem si přála v červnu k narozeninám, takže nemůžu napsat hodnocení přímo, protože jsem ho přímo nekupovala, ale teda dnes ráno mi už vážně došla trpělivost. Zezačátku fungoval vzhledem k ceně dobře, časem nejspíš došlo k menšímu otupení nožů, takže si neporadí třeba s pomerančem a mrkví, ořechy a cizrnu si vůbec nedokážu představit, ale nevadí, jak říkám, vzhledem k ceně dobrý. Problém je v tom, že spínání je založeno na stlačení bodů, které jsou z plastu a opotřebovávají se a dnes se to tam za ty pacičky celé zaseklo a nejde to vyndat. Takže za mě bych doporučila jen pokud někdo chce výrobek na pár měsíců.
Teď možná jeden dotaz, jak to mám reklamovat, když to nejde vyndat z toho motoru. Mám to někam poslat? I s tím rozmixovaným ovocem?

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Šárová. Děkujeme Vám za komentář ke zboží. Je nám líto, že zboží přestalo sloužit, jak potřebujete. Pokud jste mixér kupovala od nás (panvickyanoze.cz), prosím, napište nám email na info@panvickyanoze.cz a připojte číslo objednávky + stručný popis, co se s přístrojem stalo. Obratem Vám zašleme instrukce k reklamaci. Přejeme Vám hezký den.

Hana Kohoutová

Dobrý den, rozmixuje ořechy, mandle..... samostatně bez přidání jiných surovin ? Pokud ano, fungujen tedy také jako mlýnek ? Děkuji za odpověď.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, paní Kohoutová. Děkujeme Vám za dotaz. Ano, dle informací přímo od dodavatele dokáže tento smoothie mixér rozmixovat i mandle a ořechy. Je to však mixér ne mlýnek- ten funguje trošku na jiné bázi. Mlýnek Vám třeba umele maso, apod, ale toto smoothie mixér nedělá. Ten je určen především pro přípravu smoothie nápojů. Hezký den.

eva synková

mohu se zeptat rozmixuje to cizrnu nevařenou syrovou??? Díky za odpověď Synková

Panvickyanoze.cz

Dobrý večer, paní Synková. Děkujeme Vám za dotaz. Tento smoothie mixér má výkon 20000 tisicí otáček za minutu, takže by neměl mít sebemenší problém s rozmixováním syrové cizrny. Od výrobce máme přímo potvrzeno, že zvládne rozmixovat jádra ořechů, což je srovnatelné se syrovou cizrnou. Přejeme Vám fajn večer.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru