Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pánská peněženka z pravé buvolí kůže

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lišková

Pěkný den,
chtěla bych se zeptat, zda jsou pánské kožené peněženky dodávány v krabičce – chtěla bych to jako dárek, tak aby to nebyla jen peněženka v igelitovém sáčku.
Děkuji za info

KabelkyPenezenky.cz

Dobrý den,
tento model bohužel krabičku nemá.

vladi vladi

Dobrý den, Mohla bych se zeptat na rozměr peněženky WILD 306? Děkuji Vám. Vlaďka

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladi Vladi, rozměry jsou 12,5 × 9,5 × 2,5 cm. Krásný den :-)

Petr Šimlík

Domnívám se, že příslušné ustanovení obchodních podmínek společnosti, která provozuje e-shop http://kabelky-penezenky-eshop.cz/ jsem pochopil. V ustanovení 8. Reklamace tato společnost jasně píše, že v případě reklamace, kterou tato společnost vyhodnotí jako neoprávněnou, si bude tato společnost účtovat paušální poplatek ve výši 200,– Kč. Dovolím si ocitovat oficiální vyjádření České obchodní inspekce, které je lehce dohledatelné na její internetové stránce:
" Může mi prodávající účtovat poplatek za neoprávněnou reklamaci?
Rozhodně ne. Reklamace musí být pro spotřebitele bezplatné. Vzhledem k tomu, že jejich vyřizování patří mezi povinnosti prodávajícího, je to právě on, kdo nese náklady s tím spojené. I když reklamaci důvodně zamítne, nemůže po vás požadovat úhradu nákladů, které s reklamací měl, například náklady odborného posouzení. Paušální částky vyžadované prodávajícími při neoprávněných reklamacích sledují jediný účel, a to odradit vás od uplatnění reklamace. Ustanovení obchodních podmínek o poplatku za neoprávněnou reklamaci jsou zakázaná a nepřihlíží se k nim."

KabelkyPenezenky.cz

Vážený pane Šimlíku, jak jsme se již zmínili, poplatkem jsou myšleny náklady spojené s dopravným, expedicí atd. Vyhotovení posudků reklamací, jak uvádíte v příspěvku, jsou mnohonásobně vyšší. Je to vždy o lidech a o domluvě…

Petr Šimlík

Dobrý den, na Vašich internetových stránkách jsem si přečetl obchodní podmínky. Víte, že jedna z podmínek odporuje platnému zákonu? Konkrétně jde o větu v ustanovení 8. Reklamace: „Při neoprávněné reklamaci bude částka ponížena o náklady spojené s expedicí a dopravou zboží kupujícímu ve výši 200 ,–Kč .“

KabelkyPenezenky.cz

Dobrý den,
možná jste jej neprávně pochopil. Obchodník jistě není povinen vracet zboží na vlastní náklady kupujícímu. Naštěstí v našem obchodě k reklamacím dochází velice zřídka a nikdy jsme takovéto podmínky nemuseli využít.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru