Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vzhůru dolů: permanentka na 5 nebo 10 jízd na nejdelší moravské bobové dráze

4,7 / 5 Ski areál Hlubočky Olomouc  (mapa) 264 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Katka

Dobrý den, prosim, na statni svatek v zari budete mit otevreno?

Ski areál Hlubočky

Dobrý den, ano bude otevřeno od 10:00 do 18:00.

Jitka Fišerová

Dobrý den. Prosím o informaci. Permanenku je nutné vyjezdit do 31.10.2017 nebo bude platná 1 rok od vydání (jak platí když se kupuje přímo u Vás na pokladně)? Děkuji

Ski areál Hlubočky

Dobrý den,
permanentku, která je koupená prostřednictvím slevomatu je nutné využít po dobu platnosti akce. Jako příklad lze uvěst akce v supermarketech, kde když mají akci, tak také nelze akční zboží koupit po vypršení této akce. Takto jsou akce nastaveny a je to jejich smysl.
S pozdravem a pěkný den,
Michal Stojmenov

Magdaléna Neuwirthová

Dítě 108cm už bude doplácet? S botami už asi 110cm.

Ski areál Hlubočky

Dobrý den,
pravděpodobně by doplácet nemuselo. Je to hrana a my tady u pokladny máme metr, takže se to rozhodne až na místě. Pěkný den, Stojmenov.

Erika Michnová

Dobrý den,
když koupím 5jízd, je možné využít pro více lidí? Děkuji.

Ski areál Hlubočky

Dobrý den,
ano, pokud koupíte 5 jízd, tak je možné, aby na permanetku jezdilo více lidí. Doporučuji ale, aby jel každý alespoň dvě jízdy, protože první jízda je taková „seznamovací“, kdy je potřeba poznat trať a jak se v bobech chovat a při dalších jízdách začíná až ten správný zážitek z jízdy.
S pozdravem a pěkný den
Michal Stojmenov

Martin Kráčmar

Dobrý den, nerozumím tomu,proč se tady oháníte nějakou cenou doplatku pro děti od 110 do 130 cm,když na svých stránkách Park resortu uvádíte,že děti do 6 let jezdí zdarma?!Měl bych doplácet jen kvůli tomu,že mé 5.leté dítě měří 114 cm? Děkuji za odpověď..

Ski areál Hlubočky

Dobrý den,
jenom pro upřesnění, my nejsme Park resort. To co mají tam není bobová dráha, ale horská dráha. Kromě toho je u nás délka sjezdu více než 1 km, kdežto tam je asi tak poloviční. Z toho plyne, že pokud by jste platil za jízdu plnou cenu u nás a plnou cenu tam, tak u nás zaplatíte za 100 m sjezdu 7,77 Kč, a v Park resortu 9,23 Kč. U nás se platí doplatek na dvoubob, pokud na něm jede dospělý s dítětem od 110 cm do 130 cm pouhých 20,– Kč za jízdu, kdežto tam dítě nad 6 let zaplatí 50,– Kč a dospělý 60,– Kč, takže za jednu jízdu obě osoby na jednom vozítku zaplatí 110,– Kč. Z výše uvedeného plyne to, že jsme si dovolili ceny stanovit dle našeho uvážení, a v době, kdy jsme je kalkulovali jsme se neorientovali podle krátké horské dráhy v Hrubé Vodě (ten Park resort jak píšete), ale orientovali jsme se podle srovnatelných bobových nebo horských drah (např. Špindlerův mlýn, Dolní Morava).
Jinak odpověď na Vaši otázku je, že u nás nezáleží na stáří dítěte, ale na jeho výšce, takže ano, u nás, pokud si poukaz koupíte, budete muset doplácet kvůli tomu, že Vaše 5-ti leté dítě měří 114 cm.
S pozdravem a pěkný den
Michal Stojmenov

Petra Kačmaříková

Dobrý den, chci se zeptat, máme 8 letá dvojčata s výškou 130cm. Jak by se to dalo nejlépe naplánovat, aby jsme mohli jet ve dvojících. Kolik by se tedy doplácelo, kdyby jsme koupili 5 jízd? Nedá se domluvit, že by jsme jeli jen 4 jízdy a jednu nechali místo doplatku? Děkuji

Ski areál Hlubočky

Dobrý den,
pokud dvojčata mají do 130 cm, tak pojedete s nimi na dvoubobu. Doplatek na 5 jízd na jízdu na dvoubobu je 80,– Kč. A bohužel se jedná o podmínky slevy, takže zasahovat do slevových karet není možné a buď si koupíte 5 jízd, nebo 10 jízd (v tomto případě je doplatek na dvoubob 150,– Kč), kterých využijete. Případnou další jízdu lze samozřejmě dokoupit v místě za ceníkové ceny.
Pro Vás je možná lepší si koupit rovnou vouchjer na 10 jízd, kde je doplatek 150,– Kč, celkem tedy utratíte 549,– Kč za 10 jízd. při koupi 5-ti jízd utratíte s doplatkem (249 + 80) 329,– Kč a při koupi další šesté jízdy, aby měli dvojčata každý stejný počet doplatíte 100,– Kč na místě, takže za 6 jízd utratíte 429,– Kč, ale pouze za 6 jízd.
Pěkný den,
Stojmenov

Milan

Dobrý den, když si kopím 10 jízd a všechny budu chtít absolvovat s dítětem na dvojbobu, kolik doplatím?

Ski areál Hlubočky

Dobrý den,
pokud se jedná o dítě, které ještě nedosáhlo výšky 110 cm, tak nedoplácíte nic, a přesto pojedete na dvoubobu (děti do 110 cm zdarma), kromě vratné zálohy 50,– Kč na čipovou kartu. Pokud pojedete s dítětem které má výšku mezi 110 a 130 cm, tak za všech 10 jízd budete na místě doplácet 150,– Kč + vratnou zálohu 50 ,– Kč na čipovou kartu. Pokud však má dítě se kterým chcete jet více než 130 cm, tak toto dítě bude muset jet na jednobobu samo. Vy můžete je na druhém jednobobu před ním a zajistit aby se nebálo, nebo aby nejelo moc rychle. Toto většinou stačí jen první jízdu, pak se děti již nebojí a příliš rychle nejezdí nikdy. Ty výšky jsme si nevymysleli my, ale byly dány do podmínek provozu zkušebním ústavem, který dráhu schvaloval.
S pozdravem Stojmenov

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru