Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Za barevnými rybkami do Mořského světa – vstupenky pro celou rodinu

4,4 / 5 Mořský svět Praha - Holešovice  (mapa) 1 868 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Andrea

Dobrý den,

rádi bychom si koupili vstupenku pro 2 dospělé a 4 děti (věk: 12, 5, 3, 3). Můžete mi prosím poradit jak by to šlo nakombinovat? Dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Andreo, pokud, některé z Vašich mladší dětí (5,3,3) nedosahují výšky 80 cm mají vstup zdarma, pokud ne, tak by bylo potřeba zakoupit poslední variantu z naší nabídky a to „rodinná vstupenka a 3 děti do 15 let. A pro Vašeho 12 letého potomka by potom byl zvlášť voucher a to " 1× vstup dítě nebo dospělí do 15 let“ Mějte se krásně, s pozdravem, David.

Dalibor Matějů

Zdravím Vás vážení a mám kombinovaný dotaz:
Je možné získat voucher pro 1 důchodce plus 2 děti (9 a 10 let) za stejnou cenu jako rodinný voucher (2 dospělí + 1 dítě) a jak asi dlouho trvá prohlídka a máte otevřeno 29. 12: 2017? Děkuji za odpověď.

Mořský svět

Dobrý den,

můžeme pro vás udělat vyjímku a voucher takto uznat. Prohlídka trvá přibližně hodinu a 29.12. je otevřeno do 18 hodin.

Vlačihová Linda

Dobrý den. Je skutečně striktně dána platnost do konce února 2018? S rodinou jsme mimopražští a ráda bych voucher nadelila k vánocům. Do Prahy cestujeme v týdnu od 5.brezna a hned by jsme voucher využili. Je to možné? Děkuji za odpověď.

Mořský svět

Dobrý den,

bohužel paltnost těchto voucherů je opravdu pouze do konce února.

Kateřina V.

Dobrý den, děti do 80cm nebo 100cm mají vstup zdarma? Tady v odkazu děti je do 80cm, ale lidé v dotazech zde zmiňují 100cm?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Kateřino, pouze děti do výšky 80 cm mají vstup zdarma, v jiném případě budou potřeba zakoupit vouchery dva. S pozdravem, David.

Tereza

Dobrý den, voucher platí do 28.2.2018? Nebo celý rok 2018? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, voucher platí do 28.2.2018. Krásné Vánoce! :-)

Božena Kusá

Dobrý den, nejsme z Prahy a neumím využít voucher, jsem babička… Chceme přijet s vnoučkem (výška do 1 m) tuto sobotu. Kolik zaplatíme? 229,– Kč nebo více?
A prosím, pojedeme metrem do Holešovic a pak tramvají? Jak se jmenuje zastávka?
Děkuji Vám

Mořský svět

Dobrý den, voucher za 229,–Kč je pro jednoho dospělého, či jedno dítě, takže ve vašem případě budou potřeba tyto vouchery dva. Ze stanice Nádraží Holešovice je to pak jednu zastávku jakoukoliv tramvají do stanice Výstaviště Holešovice, od níž jmse již nadohled. Těšíme se na vaší návštěvu.

Tereza

Dobry den je mozne zakoupit tutu rodinou vstupenku pro 3dospele a 1dite.dekuji

Mořský svět

Dobrý den.
Rodinná vstupenka 3+1 bohužel není, ale je možné si zakoupit 2+1 a 1 dospělého k tomu.

Daniel

Dobrý den,
pokud teď zakoupím vstupenku mohu ještě dnes vyrazit do Mořského světa?
Děkuji za odpověď…

Slevomat.cz

Dobrý den, Danieli, ano, voucher slouží jako vstupenka. Krásný den :-)

Katka

Proč najednou takové zdražení??? Ještě nedávno vstup pro dospělého za 280 a voucher za 169 Kč. Teď 320 Kč a voucher za 229 Kč. Rozšířili snad areál a zvýšili počet akvárií???

Mořský svět

Navýšení ceny vstupného zapříčinila inflace, vzhledem k tomu, že poslední úprava cen proběhla v roce 2011, dále zvýšení DPH v roce 2013, zvýšení mezd a vyšší vstupní náklady včetně energií na provoz Mořského světa. Jako soukromý subjekt, který nepobírá žádné dotace, jsme museli tyto skutečnosti zohlednit na cenách vstupného. Věříme, že tyto skutečnosti pochopíte a zachováte nám svou přízeň. Těšíme se na vaší návštěvu

Juraj

zdravim stačí vytlačený voucher mat v mobile,alebo ho musím vytlačiť pri návšteve?
ďakujem

Slevomat.cz

Dobrý den, Juraji, postačí email s voucherem na mobilu :-) hezký den

Markéta Kynclová

Dobrý den,
mohu se Vás zeptat, jakou zvolit vstupenku, když bych chtěla do Mořského světa poslat babičku (JE INVALIDNÍ, VLASTNÍ PRŮKAZ ztp) a dvě děti do 15 let? Děkuji předem za odpověď M. Kynclová

Jitka Lengyelová

Dobrý den, u rodinné vstupenky 2+1 je uvedeno omezení, že se jedná o vstup pro dítě od 100 cm do 15 let – předpokládám, že by v tomto případě nebyl problém se vstupem pro dvou a půl leté dítě výšky cca 90 cm, když výškou spadá do nižší cenové kategorie? Jde mi o to, zda máme čekat nějaký zádrhel u pokladny či ne…
Předem děkuji za odpověď.
 Jitka

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, při zakoupení rodinné vstupenky pro dva dospělé a jedno dítě nemusíte čekat žádné komplikace u pokladny :-) hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru