Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Silvestr stylově: zábavný pobyt na horách s polopenzí a vstupem do wellness

2,7 / 5 Hotel Lesní dům Šumava - Německo (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Oldřiška Myšáková

Dobrý den,
potřebuji objednat dva vouchery, jedou-li tři dospělí a jedno dítě do 14,9 roků?
Mám na mysli cenu za dítě s polopenzí.
Děkuji Myšáková

Hotel Lesní dům

Dobrý den,pani Myšáková cena za dieta je 450,czk.S pozdravom Chvaščáková

Eva Golecka

Dobrý den,když bych chtěla objednat přistýlku pro ditě a malého psa,mam telefonicky nebo email na hotel? a mohu v českém jazyce?Skibus mne taky zajímá. Děkuji za informaci.S poz­dravem Eva

Hotel Lesní dům

Dobrý den,pani Golecká prístelku je najlepšie objednať telefonicky.A ja si Vám to hneď napíšem do Vášho rezervačného formulára.Na hotely hovoríme slovensko-česky.Čo sa týka ski busu vuiem Vám na neho pri príchode vystaviť zľavovú kartićku.S poz­dravom a prianím krásneho dňa Chvaščáková.

Milena Rykrová

Dobrý den, děkuji za odpověď, ale přesto ještě poprosím, zda byste mi mohla zjistit,
jak je to s tím skibusem, je to pro mě důležité (pokud jedu na hory, mám zájem lyžovat…), zda koupit či nikoliv. Jak to bylo minulou zimu ?
Děkuji Rykrová

Hotel Lesní dům

Dobrý den,pani Rykrová,čo sa týka ski busu kontaktujte ma telefonicky na našom hotelovom čísle najskor v utorok.Bola som totiž celý týžden na dovolenke a preto to musím zistiť nakoľko som tu minulý rok neposobila.Ďakujem za pochopenie s pozdravom Chvaščáková.

Milena Rykrová

Dobrý den,
mám zájem o pobyt, ale mám dva dotazy :

  1. Pokud jedou dvě osoby, garantujete, že budou ubytovány ve dvoulůžkovém pokoji (viz nabídka ubytování …dvou a vícelůžkové pokoje) ?
  2. Lze využít pobyt bez auta ? Myslím tím, zda se do hotelu dá dopravit autobusem či vlakem (z Prahy) a zda je k dispozici ski bus či jiná možnost dopravy ke sjezdovkám. Je možnost i běžkového lyžování ?
Děkuji Rykrová
Hotel Lesní dům

Dobrý den,pani Rykrová ubytovanie je zaručené tak,ako píšeme inak by sme voucher nemohli predávať.Dá sa tu fungovať bez auta nato Vám pri príchode vystavím zľavovú kartičku,kde miestnu dopravu budete využívať zadarmo,alebo so zĺavou.Z Prahy Vám ide vlak priamo do Alžbětína,čo je pár metrov do nášho hotela.Čo sa týka zjezdoviek nato Vám odpoveď dať neviem,pretože som sa práve dnes vrátila z dovolenky a nemala som možnosť to zisťiť.S pozdravom a prianím pekného dňa Chvaščáková.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru