Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Originální píseň od hudebního skladatele se jménem obdarovaného i dárce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jan

To je písen každá jiná nebo u jenom měníte jména?

Písně na přání

Dobrý den. Písně ve slevě jsou písně unifikované a v jedné kategorii mají stejný základ. V různých kategoriích jsou jiné. Každá se natáčí zvlášť se jmény obdarovaného a darujícího. S úctou JH.

Kateřina Krejčová

Dobrý večer, chtěla bych to jako dárek pro kamarádku. To si potom vypálím na CD? Omlouvám se za dotaz, ale nerozumím, jak dárek předám. Děkuji

Písně na přání

Dobrý den. Možností, jak předat písničku, je několik. V dnešní době se už CD moc nepoužívá, proto zasílám písně formou mp3, což je nejpoužívanější zvukový formát. Navíc odpadají náklady na poštovné, materiál atd. Písničku si stáhnete buď do PC, nebo např. telefonu. Poté ji ihned jako dárek můžete např. přeposlat obdarovanému. Nebo uložit na Vámi zmiňované CD a předat na CD. Píseň se dá předat i na flash disku. Opravdu záleží na každém, jaký způsob zvolí. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH

Zuzana Paděrová

Dobrý den,
prosím bylo by možné např. do Vánoční písně přidat více jmen, tedy že by píseň nebyla jen o jednom člověku ale zazněla by tam jména např. 3 členů rodiny?

Velice Vám děkuji a přeji hezký den.

Písně na přání

Dobrý den, každá píseň je primárně určena pro jednoho obdarovaného, vyjma písně Svatební a K výročí svatby. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Michaela Vydrová

Dobrý den,
jak dlouho prosím trvá složení písně?
 Děkuji

Písně na přání

Dobrý den, jak je uvedeno v anotaci nabídky, natočení písně trvá 3 –5 dní od přijetí objednávky. Většinou dodávám písně do 2 dnů, ale vždy mám rezervu:) Pokud zákazník potřebuje písničku hodně rychle, stačí uvést do objednávky tento požadavek a vždy se snažím vyhovět. S úctou JH.

Petra Pidrová

Dobrý den,

je možné k písní v elektronické podobě dostat i noty?

Děkuji moc

Písně na přání

Dobrý den, k písni mohu poskytnout akordové značky. S úctou JH.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru