Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Lipsko: advent v historických kulisách centra města, až 250 nazdobených stánků

4,2 / 5 CK České kormidlo Německo (mapa) 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea

Dobrý den,

bylo by možné koupit voucher pro dvě osoby s nástupním místem v Praze (systém jinou možnost, než nástup na stejném místě nedovolí) s tím, že druhá osoba by nastoupila až v Roudnici?

Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano, nástupní místo lze potom upravit přímo v rezervaci v CK. Můžete zakoupit 2 vouchery s odjezdem z Prahy.

Alice

Dobry den,
online formular mi jiz nenabizi termin 25.11. pro 3 lidi. Znamena, ze je jiz zajezd v tomto terminu vyprodany?
Dekuji,
 Alice

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale o tento termín není vůbec zájem, tudíž jsme byli nuceni jej zrušit pro nedostatečnou obsazenost. Již jsem požádala Slevomat o zrušení tohoto termínu. V případě, že se Vám jiný termín na zájezd do Lipska nehodí, požádejte prosím Slevomat o storno voucheru. Děkuji.

Růžičková Alice

Dobry den,
nepremyslite tedy o nahradnim terminu 16.12. misto 25.11.? Dekuji

Tenglerová

Chtěla jsem objednat zájezd pro 3 osoby do Lipska na adventní trhy za cenu 399Kč za osobu, ale celková cena byla spočtena za 499Kč. Mohu se zeptat proč. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, cena voucheru na adventní zájezd do Lipska s nástupním místem z Prahy, Kralup, Roudnice, Litoměřic nebo Ústí je opravdu 399 Kč. Po objednání zájezdu na stránkách CK a připsání poznámky Slevomat, Vám bude cenová kalkulace změněna na tuto částku.

Gabriela

Dobrý den, nemáte náhodou v nabídce adventní zájezd, kde by nástupním místem byl i Přerov? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, Přerov jako nástupní místo nemáme, ale můžete jet z Olomouce, který je hned vedle. Přes Olomouc jezdíme zájezdy do Krakowa, Vídně, Mariazell, Budapešti, Benátek, Wroclavi, Grazu, Salzburgu, Retz a do Bratislavy.

AZ

Dobrý den,

je možnost si též udělat individuální program s tím, že bychom se s průvodcem setkali na předem určeném místě v čas odjezdu? Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, v případě, že nechcete absolvovat klasickou prohlídku města s průvodcem, můžete se domluvit na místu a času schůzky u autobusu před odjezdem a celý den mít individuální program.

Petra Želva

Dobrý den, zakoupila jsem 2 vouchery, ale nevšimla jsem si, že musím předtím vyplnit nezávaznou objednávku. Vyplním jí tedy po zakoupení. Emailem už jsem odeslala čísla voucherů. Díky Petra

CK České kormidlo

Dobrý den, nyní ještě máme volná místa, ale příště si prosím nejdříve vytvořte objednávku a až poté zakupte vouchery na Slevomatu, abyste měli jistotu volného místa. Děkuji za pochopení.

Dagmar Vrbová

Dobrý den. Je možno mít s sebou malého, hodného pejska, který je zvyklý na cestování i hodně lidí, kterých si nevšímá?

CK České kormidlo

Dobrý den, je mi líto, ale do autobusu žádné zvíře nesmí kvůli možné alergické reakci některého z klientů. Děkuji za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru