Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Časopis Příroda: kompletní ročník 2017, 2 vydání ročníku 2016 a 1× speciál

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Michal Lupečka

Pěkné dopoledne
Když případně pošlu toto předplatné někomu dalšímu, nebude tam nějaká finta typu automatického prodlužování po posledním čísle a za dvojnásobnou cenu, aby na mě pak obdarovaný nebyl naopak ještě naštvaný ?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Na konci předplatného zasíláme výhodnou nabídku na předplatné, která je ovšem nezávazná. Předplatné se automaticky neprodlužuje.

K.Novotna

Dobrý den bylo by možné objednat bez tech 2 výtisků roku 2016,tento rok máme celý doma.Samozrejme za stejnou cenu,jen aby jste jej zbytečně neposílali..děkuji a zdravím

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. Akce je pevně nastavená, bohužel její obsah nelze měnit. Výtisky navíc můžete použít jako dárek, určitě se nakonec nějaké využití najde:-)

Jan

Kdy bude živá historie nebo 100+1 zah.zajím

Dárvík

Jestli správně rozumím, čísla časopisů přijdou všechna najednou za uplynulý rok, tedy nejde o „předplatně“ ve slova smyslu, že budou chodit po jednotlivém čísle, tak jak je normálně obvyklé?
Díky.

Vojtěch Dárvík Máca

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, jedná se o předplatné pro rok 2017. Již vydané výtisky přijdou postupně v několika zásilkách, aby nedošlo k přehlcení schránky. Poslední výtisk tohoto ročníku vychází 20. 10. 2017. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru