Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurz psaní všemi deseti na klávesnici

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marketa

Dobry den,
je mozne od Vas získat fakturu na tento kurz. Nemam problem zaplatit hned kreditni kartou, ale potrebovala bych pote vystavit účtenku/ fakturu na společnost s.r.o.
Je to mozne? Mam nejprve zaplatit a pak fakturu s vámi doresim? Při zadani objednávky na Slevomatu mi nejde zadat zadna poznámka.
Dekuji. Marketa

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Markéto,
ano prosím objednávku zaplaťte. Po sléze kontaktujte 10prstu.cz a poproste o vystavení faktury.

Vše proběhne v pořádku :-)

Hezký den, Markéta

Denisa

Dobrý den, po skončení kurzu ta licence skončí nebo ten program bude fungovat i nadále na procvičování? Děkuji za odpověď.

Petr Hochman

Dobrý den, kurz můžete opakovat libovolně dlouho.

Pavlína Mayrhoferová

Dobrý den,
zvládnul by váš kurz i 14-ti letý syn, i když není moc zručný? Děkuji. Pavlína

Petr Hochman

Dobrý den, 10 prstů jsem učil živě na víceletém gymnáziu děti od 11 let. Samozřejmě – někomu to jde lépe, někomu hůře. Důležitá je píle a vytrvalost. Naučili se i méně zruční.

Marketa

Dobrý den,
skutečně do teď píši jen 2 prsty…ba už opravdu mnoho let… Za jak dlouho se mohu naučit psát všemi deseti a kolik času denně mi trenink přibližně zabere? Chápu, že je to individuální, ale ráda bych měla představu, jak moc času bych na to měla mít vyhrazeno, jak dlouho trvá jedna lekce (píšete, že jich bude 45) a jak dlouho po lekci bych měla trénovat, abych si skutečně konkrétní věci zapamatovala a zažila?
Děkuji. Marketa

Petr Hochman

Dobrý den, jak píšete, je to individuální. V průměru uvádím cca 1 hodinu denně po dobu oněch 45 dní. Ze začátku to bude trvat možná kratší dobu (třeba jen půl hodiny) a naopak ke konci to může být i dvojnásobek času (opět v závislosti na tom, jak se Vám bude dařit). Po 45 dnech budete umět psát se správným prstokladem a poslepu (tedy budete moci např. opisovat text z knížky a nebudete se u toho muset dívat na klávesnici). Rychlost se pak bude zvyšovat s časem, kdy budete správně psát.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru