Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čokoládové pochoutky z Belgie: pralinky, tabulková čokoláda a mořské plody

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Milan

V jedné z odpovědi píšete ze pralinky obsahují rostlinné tuky. Je jedním z těch rostlinných tuku i tuk palmovy?

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, ne neobsahují, je tam zlomkové množství kokosového tuku, pralinky mají téměř 100% kakaové máslo. Belgické čokolády jsou vhodné i pro vegany. O ekologii a etiku se jako Vy také velmi zajímám, sám jsem vegetarián neboť dopad chodu respektive výroby masných výrobků má na planetu a člověka zdravotně stejné nebo horší důsledky jako konzumace a způsoby pěstovánípalmového a jiných olejů. Moc mne těší obrovský zájem široké veřejnosti, konečně dochází k hlubšímu uvědomění…

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Doplním ještě pro nezavádějící informaci, že pro vegany jsou myšleny hlavně belgické tabulkové čokolády, brzy budeme nabízítet jako nyní v našé prodejně v Belgickém království až 85% hořkou čokoládu, bez cukru pro diabetiky, máme i bio a fair-trade výrobky.

Milu

Dobrý den. Chci se zeptat, na kdy zhruba je možná domluva na osobní odběr. Jezdím do centra zhruba jednou tydne. Děkuji.

Petra Tichá - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den. Jelikož je u nás nepravidelná pracovní doba, po objednání zboží rozesíláme info maily s detaily pro vyzvednutí. V těchto dnech si můžete zboží vyzvednout 9. 2., 11. 2., a dále pak 15. 2., 16. 2. nebo 18. 2. 2016 od 8:30–12:00 hodin. Odpoledne 12. 2. 2016 13:00–18:00 hodin, 14. 2. 2016 19:00–21:00 hodin, 19. 2. 2016 15:00–18:00 h. Přeji hezký den.

Zuzana Rainerová

Dobrý den. Chci se zeptat jaká je čokoláda s mandlemi -hořká nebo mléčná ?? Děkuji

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den Zuzano, tabulková čokoláda s mandlemi a mořskou solí je hořká 57%. Z popisu to vypadlo, omlouvám se. Přeji hezké dny.

Honza

Omlouvam se za zbytecny dotaz, prehledl jsem gramaz v popisku, ale kdyz uz Vas otravuji s dotazem, tak bych se aspon zeptal, kolik kusu je mozne objednat na jedno postovne. Dekuji za odpoved

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den. Záleží pouze na Vás, kolik krabiček si objednáte. Celou objednávku zabalíme do jedné krabice (za jedno poštovné). Přeji Vám příjemný den

Honza

Dobry den,
jak velka je jedna krabicka pralinek prosim?

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

100g

Zuzana

Mohu si objednaný
balíček vyzvednout na Mělníku?

Slevomat.cz

Hezký den, Zuzano,

místo pro soobní odběr je na Praze 1, jinak si můžete objednat dovoz přímo na adresu prostřednictvím PPL za 79 Kč :-)

Děkujeme za dotaz!

Dušan - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den,

na Mělníku máme centrální sklad a po domluvě na info@belgickecokolady.cz nebo tel. 602 936 144 vám zboží předáme místo v Praze na Mělníku.

Veronika Gromitova

Dobrý den,

nikde nemůžu najít složení vašich výrobků.

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

HAND-MADE BELGICKÉ PRALINKY
Složení: kakaové máslo, cukr, lískové ořechy, sušené plnotučné mléko, rostlinné tuky, mandle, smetana, přírodní vanilkové aroma. Emulgátor: sojový lecitin, sorbitantristearát. Minimum kakaové sušiny: 58% tmavá čokoláda, 36% mléčná čokoláda, 30% bílá čokoláda. Může obsahovat mléko, lepek, ořechy a vejce.
TABULKOVÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA
Kakaová hmota, cukr, karamelizovaná kakaová drť, kakaový prášek, emulgátor [sójový lecitin], sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, přírodní aroma dle příchutě, kousky mandlí, karamelu, máty, mořská sůl – dle jednotlivých druhů. Může obsahovat lepek, ořechy, mléko a vejce.

Martin K

Pěkný den, nikde nevidím, do kdy si po zakoupení voucheru musím zboží vyzvednout. Bohužel nejsem zrovna v ČR, ale nabídky bych rád využil a PPL variantu nechci.

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den,

zboží se běžně vyzvedává do 14 dnů, ve vašem případě to samozřejmě prodloužíme, prosím napište nám datum vašeho předpokládaného příjezdu na e-mail: info@belgickecokolady.cz

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by bylo možné mořské plody vyměnit za další krabičku pralinek a objednat tedy 2× pralinky + čokoládu.

Děkuji!

Dušan - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den Lucie,

bohužel to nepůjde, pralinky jsou podstatně dražší než mořské plody a cena balíčku je takto nakalkulována na samé hranici našich možností. Nicméně na mořské plody máme vynikající ohlasy od zákazníků, potvrzují nám často, že ty naše dovezené přímo z Belgie jsou znatelně odlišné než co se prodávají v ČR. Věřím, že budete i takto spokojena.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru