Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Luxusní 3denní idyla ve špičkovém hotelu v Jeseníku

4,3 / 5 Hotel Slovan **** Jeseníky (mapa) 18 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Hotel Slovan ****

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0

Hotel pěkný a čistý v dobré lokalitě, strava dobrá a personál v restauraci milý a ochotný.

Kvapilovabozena
2 osoby • 3 dny (2 noci)

Ztratit se může být fajn. Totiž z dohledu všech šéfů, podřízených, tchyní, matek…

Zakotvěte ve dvou v náruči nově zrekonstruovaného luxusního hotelu Slovan**** na náměstí v Jeseníku.  Dýchne na vás tradice až od roku 1868, a přesto vás čeká nebývalé hýčkání, dokonale komfortní zázemí i moderní kuchyně dle trendů současné gastronomie.

Důkazem nadstandardních kvalit Hotelu Slovan je ocenění Hotel roku 2014 získané v prestižní soutěži Czech Hotel Awards.

Charakter hotelu a jeho skvělé umístění v srdci Jeseníků nabízí hostům perfektní lázeňskou relaxaci, aktivní dovolenou i romantiku ve dvou.

Personál Hotelu Slovan**** je připraven vytvořit pro vás to nejlepší zázemí.

Lokalita je jako stvořená k procházkám po přírodě, lyžování, relaxaci v lázních i poznávání památek.

Hotel Slovan nabízí svým hostům ubytování v nadstandardně vybavených pokojích a apartmá. Oceníte i moderní gourmet restauraci, jejíž speciality potěší největší labužníky, a příjemnou kavárnu s širokou nabídkou kávy a exkluzivní zmrzliny. 

Ubytováni budete v moderně vyba­vených a pohodlných dvoulůžkových po­kojích s vlas­tním sociálním zařízením. V provedení pokojů se snoubí kvalita a tradice s moderním designem.

Nechybí LCD televizor, wi–fi, pracovní stůl, hotelová kosmetika, vysoušeč vlasů, minibar s nápoji a sladkostmi a trezor.

Jedinečná gastronomie

Hotelová Restaurace je svou kuchyní vyhlášená, těšte se tedy na „gastronomický zážitek s moderní tváří“. 

Kuchaři vaří výhradně z kvalitních sezónních surovin z místních zdrojů a v duchu hotelové filozofie. Šéfkuchaři se pravidelně školí v Pražském kulinářském institutu – absolvovali například i kurz „Kuchařská technika braising“ pod vedením známého šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. K dis­pozici je vám také místní kavárna. 

Zimní radovánky

Nahoru