Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Den pro princeznu – luxusní péče pro vaše vlasy, tělo i pleť

4,0 / 5 Studio Body Calm Praha  (mapa) 181 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petra Benešová

Jelikož dnes končí možnost zakoupení voucheru, byla bych Vám vděčná za odpověď. Děkuji.

Petra Benešová

Dobrý den,

mohu se možná trochu hloupě zeptat, zda jste již nějakým způsobem vyřešili problém s nepříjemnou­/neprofesionál­ní pedikérkou? A také, zda jste změnili přístup k lidem s vouchery? Nechci Vás nikterak naštvat, ale ráda bych tento voucher zakoupila tetě, která si poměrně potrpí na kvalitní služby a mohla by se stát i Vaší pravidelnou klientkou, ale zkrátka se bojím toho, aby neodešla otrávená, že ji někdo odbyl jen proto, že přišla s voucherem ze slevového portálu. Předem Vám děkuji za upřímnost a přeji hezký večer.

studio Body Calm

Dobrý den Petro, děkujeme i za Váš názor. Ke klientkám s voucherem přistupujeme naprosto stejně jako ke každé jiné klientce. Objednávání je vždy u tohoto několikahodinového balíčku náročné a v době před ukončením platnosti voucherů telefony zvoní jeden za druhým. Pokud jsme nebyli úplně příjemní, tak se za to omlouváme. Opravdu se snažíme vyjít všem vstříc.Co se týká pedikérky asi jste si úplně nesedly. Zatím je to jediná stížnost, kterou na pedikérku máme. Klientky se k ní naopak často vracejí pro její odbornost a pečlivost. Možná není úplně usměvavá, ale svou práci dělá výborně. Pokoušíme se pracovat na tom aby i ty úsměvy byly častější:-) Hezký den.

Helena Stejskalová

Dobry den,
Kolik osob najednou muze navstivit studio? Myslim to tak kdybych chtela prijit se setrama;)

Dekuji za odpoved ;)

Studio Body Calm

Dobrý den Heleno,
můžete přijet až 3 dohromady. Jen je potřeba to objednat s velkým předstihem:-)Hezký den.

David K

Dobrý den,
chtěl bych balíček pořídit manželce, ale není pro ni vhodná lymfatická masáž (žilní nedostatečnost, riziko trombozy). Bylo by možné ji vyměnit za jiný vhodný typ masáže?

studio Body Calm

Dobrý den, lymfatická masáž je přístrojová. Klasická masáž je také součástí balíčku. Pokud manželka trpí kontraindikacemi, místo přístrojové lymfodrenáže poskytujeme nutriční zábal, ale v termo dece. Hezký dne. Studio Body Calm

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru