Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dámské šperky Victoria's Secret

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Olinka Zhor

dobry den, z jakeho materialu jsou naramky? dekuji

LIVIEN

Dobrý den,
jedná se o slitinu kovu s povrchovou úpravou pozlacením.

 LIVIEN

Od Vás už nikdy nic.

A vám nevadí, že na stránkách victorky to seženou lidi za 20$ a vy to prodáváte za 999 s VÝRAZNOU SLEVOU ? Tomu říkám prasárna.

Slevomat.cz

Dobrý den,

nabídky od partnerských internetových obchodů prověřujeme, stejně tomu bylo učiněno i v tomto případě. Produkty VS jsou dodávány v krabičkách s originální cenovkou, kdy je původní maloobchodní cena přepočítávána dle aktuálního kurzu dolaru.

Jana Kleinová

Tohle můžete vykládat někomu, kdo značku VS nezná. Stačí se podívat na Vaši další nabídku na webu, je to to samé – kabelky nebo tašky VS se dávají pouze zdarma – většinou k nákupu za 75 usd, což není u této značky nijak závratná částka… A co zbyde, je v outletech za pár dolarů… (tj. max. 5 usd), prodávat je za ceny 1000 – 2000 Kč je úsměvné… snad není tolik hloupých lidí, kteří by se nachytali…
A mimochodem, na prodej věcí od VS stejně nemáte od VS povolení, jste odvážní, že takovou nabídku vůbec prezentujete na Slevomatu… mohlo by Vás kontaktovat právní oddělení VS ;-)

Jana

Není Vám ani trochu blbé prodávat za takové peníze něco, co se v oficiálních obchodech VS dává ZDARMA jako dárek k nákupu?

Livien

Dobrý den,
toto jsou všechno náramky VS, které se běžně prodávájí v obchodech VS, to že je např. v USA přidávali k nákupu nad určitou hodnotu jako dárek zdarma je čistě jejich marketingová věc.
Opravdu nevíme, proč by mělo být blbé prodávat něco, co se běžně prodává, tady navíc ve výrazné slevě.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru