Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

799 Kč za tisk na fotoplátno 120 cm x 80 cm na dřevěném rámu v hodnotě 1872 Kč. Zvěčněte své vzpomínky v extra velikosti se slevou 57 %

4,4 / 5 Kangaroo Communications Újezd u Brna  (mapa) 116 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Dara

dobrý den, mohu očekávat barvy stejné jako na fotografii nebo se převodem do tiskové formy barev cmyk barvy změní ? – již jsem si jedno fotoplátno nechávala dělat u konkurence a z jeho výsledným vzhledem nejsem vůbec spokojena. původní fotografie byla černo-bílá, lehce dobarvovaná do hněda. fotoplátno je úplně hnědé, takové po.....:-(. díky za info

XLFOTO.cz

Dobry vecer, zatím jsme nemeli zadnou reklamaci na kvalitu ano barevnost platna. Pokud byste chtěla mohou se vytisknout natisky. Tiskneme 100% rozlišení, material je od certifikovaného výrobce. Pokud budete potrebovat cokoli dalšího doplnit, pište na info@xlfoto.cz. Hezky vecer!

Martina Málková

Dobrý den, píšete, že se výškou a šířkou přizpůsobíte – mohli bychom si objednat rozměry 120×50? Platil by na to v tom případě voucher na 120×80 či jak by to probíhalo? Díky :)

XLFOTO.CZ

Dobry den, ano formát vám prizpusobime, cena bude platit podle jednoho z formátu, ve vasem pripade tedy cena 799.-. Můžeme se přizpůsobit na centimetry podle vašich požadavku. Podrobnosti domluvíme přes mail info@xlfoto.cz. Děkujeme.

Monika

Dobrý den v jaké kvalitě musí být fotografie?

XLFOTO.CZ

Dobrý den, kvalita musí být minimálně 3 Mpx, pokud potřebujete před objednávkou voucheru poradit, zda vaše fotka vyhovuje, pošlete ji na info@xlfoto.cz, zkontrolujeme ji.

Radka

Dobrý den,
vybrala jsem si fotku z fotobanky, je barevná, ale chtěla bych ji černobílou. Šlo by to udělat.
 Děkuji

XLFOTO.CZ

Dobrý den, ano, můžeme vám vybranou fotku vytisknout černobíle nebo v sepii barvě – před tiskem vám posíláme náhled, abyste se mohla rozhodnout pro tu pravou variantu. :-)

Kamil Procházka

Dobrý den,
mám zájem o plátno 120×80cm. Mám rodinnou fotografii o velikosti 4Mpx. Dokážete fotku drobně upravit (stéblo trávy zasahuje do jedoho obličeje).
Děkuji za odpověď

XLFOTO.CZ

Dobrý den, děkuji za zprávu, určitě fotky v našem grafickém studiu retušujeme, pošlete nám fotku, abychom vám odhadli náročnost (info@xlfoto.cz). Hezký den!

Jitka

Dobrý den,
možná jsem to jen přehlédla, ale nemůžu najít informaci, jak vysoké poštovné mám uhradit, když si objednávám 2× obraz 120×80? Platí se 2× poštovné 99 Kč? Nebo se platí jen jednou?? Díky za odpověď co nejdříve, chtěla bych uhradit obratem.
Pěkný den. Jinak díky za skvělou nabídku : )

XLFOTO.CZ

Dobrý den, pokud si objednáváte 120×80 v jakémkoliv počtu, platíte pouze jedno poštovné, tzn. 99 Kč. Děkuji a těšíme se na vaši fotku :-)

Kamika Kalbačovo Kramperová

Dobrý den
Ta velikost plátna je 150X výška 100cm ?? děkuji Kr

XLFOTO.CZ

Dobrý den, záleží na vás, jak obraz potřebujete vyrobit, můžete si vybrat šířku x výšku, my se přizpůsobíme :-)

Michaela

Dobrý den, plánujeme s přítelem v březnu focení u fotografa. Je možné si u Vás zakoupit voucher a uplatnit ho později až budeme fotku mít? Děkuji

XLFOTO.CZ

Dobrý den, samozřejmě je to možné, vouchery platí až do 31.3.2012-event. dle dohody. Napište nám prosím, pokud zakoupíte voucher, jen na e-mail info@xlfoto.cz, abychom počítali s realizací v pozdějším termínu. Hezký den!

natalie

dobrý den, mám naskenovaný obraz ve vysoké kvalite, je mozne ho u vas vytisknout na platno ackoli se nejedná o footgrafii? de­kuji

XLFOTO.CZ

Dobrý den, určitě můžeme vytisknout i obraz, pokud ho máte v dobrém rozlišení. Pošlete vaše data na info@xlfoto.cz (pokud je velký, prosím posílejte přes uschovna.cz), zkontrolujeme jeho kvalitu a dáme vám vědět.

Jana

Dobrý den, je možné vybrat si z nějakých vašich fotek? Popř. jakou velikost by měla mít fotografie kdybych si vybrala nějkou svoji? Děkuji

XLFOTO.CZ

Dobrý den, můžete vybírat z naší partnerské fotobanky FOTOLIA.COM, pokud vyberete fotografii, zašlete nám její číslo na info@xlfoto.cz, my doporučíme kvalitu, která se musí koupit a fotografii za vás také zakoupíme. K velikosti vašeho plátna – nejlépe nám pošlete fotku, kterou chcete vytisknout, zkontrolujeme její kvalitu -min. by měla mít 3Mpx.

Romana

Dobrý den, lze vyzvednout hotovou zakázku osobně?

XLFOTO.CZ

Dobrý den, ano, zakázku můžete vyzvednout osobně na naší pobočce v Újezdě u Brna nebo se můžeme dohodnout v případě, že byste byla přímo z Brna, na individuálním dovozu (spojení v termínu s ostatními zakázkami, které rozvážíme).

Beáta

Dobrý den,
šla by udělat i fotografie černobílá? Původní fotka je barevná.

XLFOTO.CZ

Dobrý den, vaši fotografii můžeme samozřejmě vytisknout barevně, černobíle nebo v barvě sépie. Bezplatně vám upravíme a pošleme všechny tři náhledy z vaší fotky, abyste zvolila tu správnou :-)

Martina

Dobrý den,
prosím Vás, nemáte nějakou pobočku v Plzni? Využila bych Vaší slevy, mám fotografii o velikosti 40*30cm, od profi fotografa, takže by bylo třeba naskenovat, nevím, jak by se to projevilo na kvalitě…, a problém je i v tom, že neumím skenovat…:-(…, tedy, pokud by jste měli pobočku v Plzni, vše by bylo jednodušší......, děkuji za odpověď, Martina

XLFOTO.CZ

Dobrý večer, pobočku v Plzni zatím nemáme, nicméně jsou dvě možnosti – pro naše klienty skenujeme původní fotografie, takže můžete fotku poslat doporučeně, pečlivě zabalenou v tvrdých deskách, na naši adresu. Druhá možnost je využít některého ze studií v Plzni a poslat fotografii elektronicky. Pokud budete potřebovat více informací, pošlete e-mail na info@xlfoto.cz. Děkujeme, XLFOTO.CZ

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru