Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Anglická konverzace nebo 2měsíční jazykové kurzy

3,7 / 5 BOHEMIA INSTITUT s.r.o. Praha - Strašnice  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin

Tuto „jazykovou školu“ nedoporučuji ! Naprosto amatérský přístup „lektorů“, metodika nula. Je to jen o setkávání a zastaralém způsobu výuky. NEDOPORUČUJI !!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine. To nás opravdu velice mrzí, řešil jste nějak situaci na místě. S touto jazykovkou spolupracujeme dlouhodobě a to právě díky převládajícímu pozitivního hodnocení od zákazníků, kteří zakoupili vouchery v minulosti. Děkujeme za pochopení.

Eva Mocová, BOHEMIA INSTITUT

Dobrý den,
Martine, možná by pro tuto diskusi bylo věrohodnější, pokud byste se podepsal celým jménem, abychom mohli zjistit, kdy a jaký kurz jste navštěvoval a reagovat na Vaši námitku konkrétně. Metodiku máme jasně definovanou (komunikativní aplikovaná metodika) a je odlišná a přizpůsobená konkrétnímu cíli ve vyvážených standardních kurzech, konverzačních kurzech a přípravných kurzech k mezinárodním certifikátům. Všichni naši lektoři (včetně zahraničních) jsou plně kvalifikovaní, máme k dispozici stovky hodnocení v rámci každoročního zjišťování zpětné vazby od našich absolventů a jednoznačně převažují pozitivní reakce. Ano, jazyková výuka je o setkávání ( a to s co nejintenzivnějším využitím cizího jazyka – naši lektoři v maximální možné míře komunikují v daném jazyce i v začátečnických úrovních); komunikativní metoda neslibuje zázraky na počkání, vychází z aplikované gramatiky a zlepšuje všechny jazykové kompetence. Někteří naši účastníci pokračují již více let a vracejí se k nám i po zkušenostech s jinými, na první pohled lákavými a rychlý pokrok slibujícími metodami a nakonec se jim osvědčuje pro získání trvalých a pevných jazykových základů právě výuka u nás. S pozdravem,

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru