Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Městské skútry Motoscoot za skvělou cenu

4,0 / 5 Motoscoot (2 pobočky) Praha - Smíchov  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petr Hlubina

Na stránkách Slevomatu máte uvedenou adresu Nádražní 54/102 150 00 Praha 5-Smíchov, na www.motoscoot.cz Nádražní 54 což je pravděpodobně Nádražní 772/54…to jsou dvě odlišné adresy vzdálené od sebe cca 800 m…doporučuji údaje na Slevomatu opravit :-)

Motoscot team

V te zaplave informaci udelali asi nekde soudruzi ze Slevomatu chybu, my mame vse dodano spravne vc. nasich stranek a informaci.

Petr Hlubina

Na Vámi uvedené adrese Nádražní 54/102 150 00 Praha 5-Smíchov není žádné označení vašeho obchodu a to ani na zvoncích? Jak je zajištěn prodej a servis?

Motoscoot team

TAK TO TEDY S VAMI NEMOHU SOUHLASIT NEBOT NAD OBCHODEM JE CCA. 6 METROVY!!!!!!!!NA­PIS V BARVE MOTOSCOOT…jinak je cela prodejna jasne vyobrazena navic v odlisne zelene viditelne fasadove barve pro Vasi kontrolu a lepsi orientaci se podivejte i na nas stranky: www.motoscoot.cz -kontakty..tak se prosim podivejte. Na sklenenych vchodovych dverich je dale uveden kontakt na zodpovednou osobu a take oteviraci doba, takze opravdu nerozumim Vasemu dotazu.Prodej a servis je zajisten v techto uvedenych prostorach v uvedenych hodinach a zalezi samozrejme i na domluve nejlepe dopredu po telefonu , takze nas standartni system ktery funguje jiz vice jak 20 let.

Martin

Je mozne se scooterem hned odjed po ose, ma prevozni RZ?

Motoscoot team

Ano,pokud si vsak pred samotnym odjezdem po ose z prodejny zaplatite zakonnou pojistku na zaklade predaneho cistopisu TP k motocyklu. Kdy i tuto zakonnou pojistku musite mit pro prihlaseni na prislusnem urade v miste Vaseho bydliste nez si pujdete vyzvednout danou SPZ.

Motoscoot team

ano ulozny prostor je pod sedadlem ..dale lze dokoupit samozrejme kufr dalsi dozadu …zkusebni jizda na predvadecim skutru mame pouze a mozno na prodejne MOTOSCOOT v Opave.

Martin

Ma scooter 50 ccm nejake ulozne prostory, je mozne dokoupit nejaky kufr, je mozne vykonat zkusebni jizdu?

Jakub

Jak se postupuje v případě servisu? Kam se musí skútr odvézt na opravdu, pak je lhůta těch 30 dní asi? Díky

Team Motoscoot

Servisni mista a nasi dealeri jsou vypsana na webu:www.motoscoot.cz a je jich cca.60 po cele CR.Takze zalezi dle bydliste zakaznika a nejblizsiho servisu .Bezny servis trva 2–3 dny ,ale samozrejme ze zakona muze byt az max.30 dnu.

Jan

Dobry den,

kde jsou v Praze servisní místa pro záruční i pozáruční servis? Můžete uvést odhad ročních/ 2000 km nakladu na servis? Odhadovaná životnost stroje? Jaká je spotřeba?
 Dekuji

Team Motoscoot

Nadrazni 54,Praha 5…spotreba kolem 3l.zivotnost dle pouzivani a starani se o stroj zakaznikem cca.25–40 tis.km

Sined Hcirbrof

Dobrý den, v jaké zemi jsou scootry vyrobeny?

Team motoscoot

Komponenty Cina,montaz v CR.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru