Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nástěnný, stolní či plánovací fotokalendář na míru

3,9 / 5 Unimex (2 pobočky) Pardubice  (mapa) 1 622 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Mája

Dobrý den,


nedaří se mi dát na 1 stránku stolního kalendáře více fotek. Můžete mi prosím poradit, jak se to dělá? Navíc mi nejde fotku zmenšit a nabízí mi to jen výřez z fotky (jen 1/3), což mi dělá velké problémy. Prosím Vás o radu, jak na to, potřebovala bych kalendář do Vánoc, takže zítra musím odeslat. 


Předem moc děkuji!
BestPhotobook

dobrý den,
použijte prosím funkci Rozvržení strany kde můžete zvolit různé šablony.
hezký den

Lucka

Dobrý den, právě jsem přes „Můj účet“ odeslala objednávku na 7 nástěnných kalendářů. Přišel mi email s pokyny k platbě poštovného, kde stálo, že objednávka bude zpracována až po připsání platby na účet, což může trvat až 3 prac.dny. Poštovné jsem ihned uhradila. Garantuje mi výrobce i tak doručení do Vánoc? Je stěžejní datum objednávky (jak to vyplývá z podrobností u slevy) nebo připsání poštovného? Platbu jsem provedla z mBank. Děkuji za odpověď.

BestPhotobook

dobrý večer,
objednávka bohužel systémem postoupí do výroby až teprve poté, co je platba reálně připsaná na účet, dříve není možné výrobu začít, takže rozhodující je vždy datum připsání platby. Mnozí lidé prostě objednané věci nezaplatí a takové objednávky systém automaticky vystornuje. Nicméně pokud jste platbu provedla převodem dnes, měla by se na účtu objevit nejpozději ve středu, takže příští týden můžete mít svou objednávku v rukou.
hezký večer

BestPhotobook

Poznámka pro všechny
Porotože se vyskytlo více případů, kdy měli zákazníci problém se spuštěním programu BestPhotobook pod operačním systémem Vista bez instalovaných opravných balíčků, připravili jsme upravenou instalaci programu (pod odkazem na stránkách Slevomatu nebo fotoknihacz.cz), která je schopna problém neaktualizovaných Vist překlenout. Pokud jste si tedy stáhli software BestPhotobook dříve a máte problém s aktualizací nebo spuštěním, použijte prosím tuto upravenou instalaci 1.9.23. Již vytvořené a uložené projekty to nijak nenaruší.
A nemusíte si ani aktualizovat své Visty :-)
hezký večer

Andy

Dobrý den,
je na každé stránce ve spodní části vypsán celý měsíc a označen týden o který právě jde ?
Nebo je na každé stránce pouze fotografie a 7 dnů ?

BestPhotobook

dobré odpoledne,
pokud máte na mysli týdenní stolní kalendář, je na každé stránce 7 dní s názvem a svátkem, v zápatí stránky je pořadové číslo týdne a rok. Dvoutýdenní je řešený obdobně. Pokud myslíte nástěnný kalendář, je na stránce po fotografickou částí vždy pouze celý měsíc s vyznačenými nedělemi a svátky. U plánovacího kalendáře rozevíracího je vždy jedna stránka věnovaná celému měsíci s možností poznámek k jednotlivým dnům, ale neobsahuje jména. Rodinný plánovací rozevírací má nahoře celostranu na fotografie, na spodní stránce v horní části další prostor na fotografie a pod ním měsíční kalendárium. Po levé straně je sloupec s čísly dní v měsíci, pro každý den je k dispozici kolonka na vpisování úkolů a akcí – podle počtu rodinných příslušníků můžete zvolit 1 – 6 sloupečků.
Hezký den

Adéla B.

Dobrý den,
v sobotu jsem bankovní převodem odeslala peníze, píšete, že objednávky do Vánoc přijímáte pouze do dnešního dne. Mě ale ještě nepřišlo potvrzení o převodu peněz na Váš účet, a proto nevím , zda to ještě dnes stihnu odeslat objednávku. Pokud objednávku odešlu zítra, budete schopni do pátku 21.12.2012 při­pravit kalendář pro osobní odběr v Pardubicích? Děkuji, hezky den

Slevomat.cz

Dobrý den, Adélo,


bankovní převody trvají 2–3 pracovní dny. Prosím, kontaktujte nás na zákaznické lince na čísle 840 140 240, podíváme se, zda již je platba připsána na účtu, zda vám budeme moci voucher odeslat. 


Děkujeme vám.
Lucie

Santa Claus?! Jsme snad v Americe? Kam zmizel Ježíšek?

BestPhotobook

Přečtěte si prosím text ještě jednou – ano, Santa si v Americe dává čokoládový kalendář a stále tloustne, zatímco český Ježíšek si u nás objedná krásný fotokalendář – třeba i plánovací, kam si pak může celá (dvou až pětičlenná) rodina na každý den v roce naplánovat něco hezkého :-)
hezký den

Zuzana M.

Zakoupila jsem si woucher na jeden kalendář, již ho mám udělaný, ale ráda bych se zeptala, přišlo mi že mám na účet převést peníze, ale není v ceně zahrnuto poštovné, to budu dodatečně platit poštovné??
Ještě by mě zajímalo, když dám odeslat projekt, tak se mi zobrazuje ,,poznámka pro tisk,, již zde mám uvést číslo woucheru? Děkuji

BestPhotobook

Dobrý večer,
když se podíváte do podmínek akce, je tam uvedeno, že poštovné se platí zvlášť. Nabízíme ale i možnost osobního vyzvednutí objednávek zdarma v Pardubicích a Praze 10.
Poznámka pro tisk slouží jen pro speciální požadavky. Číslo voucheru zadáváte až následně do kolonky na slevové kupony.
hezký den

Veronika S.

Dobrý den, chci se zeptat, pokud bych dnes poslala peníze převodem, zda se stihne to do úterý objednat? Děkuji za odpověď.

BestPhotobook

dobrý večer,
to je bohužel otázka spíše na Vaši banku – podle pravidel by měla platbu provést do druhého pracovního dne. Doporučujeme tedy poslat peníze, vytvořit si kompletně kalendář včetně registrace v programu (práci si můžete klidně uložit, program pracuje off-line a spojení potřebuje pouze na odeslání hotového projektu) a jakmile budete mít v ruce voucher, už projekt jenom odešlete. A to byste měla bez problémů zvládnout i v úterý.
hezký den

Martin Strakoš

kdyz odeslu nabidku fotk na kalendar 11.12 STIHNETE TO UDELAT ABYCH MEL KALENDAR 20.12 DOMA ? JSEM Z OSTRAVY DEKUJI STRAKOS

BestPhotobook

dobrý večer,
ano, pokud odešlete zakázku 11. prosince, budete ji mít do 20. doma.
děkujeme

Honza F.

Dobrý den,
mám vytvořené kompletní listy na kalendář tzn.jak fotku s pozadím tak i čílsa a měsíce. Je možné je zaslat a jen je zkompletovat za uvedenou cenu?
Děkuji

Honza F.

Naděžda Strážnická

Dobrý den, chtěla bych kalendář v německém jazyce, ale svátky a jména jsou zřejmě z české varianty, že ?

BestPhotobook

dobrý večer,
samozřejmě, je to sice německy, ale stále je to český kalendář s českými jmény.
hezký den

Petra

Dobrý den, nestihnu odeslat objednávku dříve než 12.12. – ale zvolila bych osobní odběr v Praze, stihnete vyrobit do Vánoc???

BestPhotobook

dobrý večer,
obecně platí omezení jedenáctým prosincem, abychom byli schopni dodávku garantovat. V individuálním případě záleží i na složitosti a objemu konkrétní zakázky – napište prosím na infomail, o co byste konkrétně měla zájem.
hezký den

Pavla Kollárová

Takže když chci 5 stolních týdenních kalendářů, koupím 5 vouchrů a pak zadám při vytvoření kalendáře na vašich stránkách 5 kodů s mezerou ano?

BestPhotobook

dobré odpoledne,
pokud chcete 5 stejných kalendářů (tj. jeden totožný kalendář pro pět lidí), tak přesně tak. Pokud ale budete vytvářet pět různých kalendářů (s jinými fotografiemi, popisky ap.), pak musíte zadávat kalendáře i s kódem voucheru postupně a teprve následně si na portálu Můj účet (http://shop.bestphotobook.eu, registrace = Vaše registrace v programu) všechny objednávky podle požadavků sloučit na jedno poštovné.
Není to zdaleka tak složité, jak to možná zní – jakmile se přihlásíte, budete se v programu i na svém účtu snadno orientovat.
Hezký den

Franta

Dnes už mi to funguje, a instalace byla v pohodě.
 Díky

Franta

Dobrý den,
zatím se mi nepodařilo ani zapnout program :-/
Už se někomu podařilo fotky odeslat?

BestPhotobook

Dobré odpoledne,
program je stále plně funkční, objednávky hotových projektů přicházejí bez problémů plynule po celý den.
Můžete nám prosím poslat údaje o svém počítači – specifikace výkonu, paměti, používaný operační systém, plus printscreen obrazovky s chybou, která se Vám zobrazuje? Pošlete prosím vše na adresu devel@bestphotobook.eu.
Hezký den

BestPhotobook

Občas se také stane, že se při stahování někde cestou nepatrně poškodí instalační balíček a neinstaluje program správně. Nejjednodušší je pak program odinstalovat, stáhnout si znovu instalační balíček a opět nainstalovat. Po kliknutí na ikonu proběhne vždy nejprve aktualizace a následně je program připraven k práci.

Kuba

Dobrý den, kolik fotek lze mít na jedné A3 – nástěnný kalendář?

Lze digitálně vepsat například vlastní svátky a narození naší rodiny do kalendáře v program?

BestPhotobook

Dobré odpoledne,
na kalendář si můžete vybrat z mnoha šablon od jedné fotografie na stránku až po šest fotografií na stránku. Do kalendária samotného vpisovat nelze – když se podíváte na kalendář A3, vidíte, že kalendárium je jen řada samotných čísel (jména a svátky jsou uváděná pouze ve stolních kalendářích). Nicméně u nástěnného kalendáře A3 můžete vybrat speciální šablony na fotografie, umožňující přidat pod fotografie popisky – tj. třeba uvést vlastní svátky či narozeniny v nepřehlédnutelné formě: „23. března má Alenka narozeniny“
Hezký den

M.N

dobry den když si objednám 2 kalendáře nastěné jde objednávka zaslat na jednu adresu za 119 kč?nebo musím platit dvakrát poštovné,kdy nejpozději musím odeslat objednávku aby kalendáře byly pod stromečkem?hezky den N

BestPhotobook

dobré poledne,
Termín je uveden v podmínkách akce – Dodaní do Vánoc je garantováno, pokud zadáte objednávku zboží nejpozději do 11. 12. 2012.
Objednávka dvou kalendářů jde samozřejmě zaslat za jedno poštovné balné viz odpověď výše – uživatelé mohou po registraci na portálu Můj účet (http://shop.bestphotobook.eu) objednávky podle požadavků slučovat za jedno poštovné. Při zadávání kódu z více voucherů vždy zadejte kód, udělejte mezeru a zadejte daší kód. Hezký den

Adéla

Dobrý den,
chtěla bych jeden kalendář A4 nástěnný a 2 kalendář stolní, ale dvoutýdenní. Takže si koupím jeden voucher, protože na ty stolní se sleva nevztahuje,ano? a když si budu objednávat z Vašich stránek tyto 3 kalendáře, tak zadám kód voucheru nástěnného kalendáře a pošlete mi to za jedno poštovně?
Děkuji za odpověď

BestPhotobook

Ano, je možné v jedné objednávce kombinovat produkty zakoupené přes Slevomat s běžnou nabídkou produktů. V případě 3 kalendářů bude odesláno za jedno poštovné.
Po odeslání projektů objednejte hromadně portálu Můj účet (adresa http://shop.bestphotobook.eu). Tam zadejte slevový kod produktu A4 nástěnný.

K.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, na jakou velikost je třeba zmenšit fotografie, aby mi byla vidět celá ve stolním kalendáři a poté bych se chtěla ještě zeptat, zda do něho jdou i fotografie na šířku a případně jaký rozměr je třeba zvolit, aby se tam vešla.

Děkuji za odpovědi :)

BestPhotobook

Stolní kalendáře mají rozvržení stran pro fotografie 3:4 na výšku nebo pro dvě fotografie 4:3 na šířku. Zmenšit fotografie není potřeba, použitou fotografii lze přiblížit a nastavit oříznutí.

Soňa

Dobrý den, chtěla bych objednat 2 stejné kalendáře A4, je možné při odeslání ke zpracování zadat č. dvou vouchru nebo je třeba odeslat každý zvlášť a je možné zaslat na jedno poštovné. Děkuji za odpověď

BestPhotobook

V jednoduché objednávce či na portálu Můj účet (adresa http://shop.bestphotobook.eu) zadejte ve formuláři počet kusů 2 a do pole Slevový kód zadejte čísla voucherů oddělené mezerou.

Hanka

Dobrý den,je poštovné i u nákupu více kalendářů stejné?A jsou v stolním kalendáři jména a státní svátky,jako v běžném kalendáři?děkuji.

BestPhotobook

Ano, objednávku více odeslaných projektů je potřeba vyhotovit v portálu Můj účet (adresa http://shop.bestphotobook.eu).
Ano, stolní kalendáře obsahují jmeniny a státní svátky.

P.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda-li cenově vyjdou stejně stolní kalendář týdenní i dvoutýdenní? V programu jsou ceny odlišné ale v kalkulaci na slevomatu to cennově oddělené nemáte. Děkuji za odpověď.

Unimex

Dobrý den,


cena je levnější u dvotydenní varianty a na tento produkt se sleva nevztahuje. Slevu uplatníte u tydenního kalendáře. 


Děkuji za dotaz.
Lenka

Kde na Praze 10 lze kalendar osobne vyzvednout..? Dekuji.

Unimex

Odběr je mozný na adrese: Pod Altánem 99/103
Praha 9
Otevírací doba:
9–16

Děkuji za dotaz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru