Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tatarský biftek z pravé svíčkové z mladého býčka

4,4 / 5 Steak Restaurant Cihelna Ústí nad Labem  (mapa) 305 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Cihelna

Pro Hanu: Omlouváme se, pokud jsme Vám nedonesli dostatek koření a dochucovadel, při Vaší další návštěvě tento nedostatek jistě napravíme. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Cihelna

Pro Romana Zajíčka: Dobrý den, maso je vždy z hovězí svíčkové a nikoliv z vaničky „mělněného masa“ z Albertu. Nic proti Albertu, ale tam opravdu maso nekupujeme. Pokud máte zájem, tak Vám rádi ukážeme účet, abyste se přesvědčil sám. Vaše Cihelna.

Cihelna

Pro Naďu: Tatarák bohužel není možné zabalit s sebou. Vzhledem k tomu, že se jedná o syrové maso, tak je nutné ho konzumovat neprodleně. Děkujeme za pochopení.

roman zajíček

od lonskeho roku se zmenil majitel? loni jsme meli dva vouchery a byly jsme zklamani – tatarak bylo maso z vanicky „melneneho masa“ z alberta…aspon by si majitel mel nekde najit jak se toto menu a s cim serviruje

Naďa

Dobrý den, je možné si jídlo vzít s sebou? Třeba jen samotný tatarák nebo i s topinkama??

Hana

Dobrý den, rádi chodíme do této restaurace na výborného tataráka, ale pokaždé jsme měli problém s dochucovadly. Někdy nám ho zapoměli přinést, potom tam nebylo všechno, a naposledy nám sdělili, že nemají nic, myslím si, že to není správné. Každý má jinou chuť, takže chili, tabasko nebo více kečupu by měli mít, když nabízí tatarák.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru