Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2390 Kč za DVĚ noci pro DVA v nádherném venkovském zámku Hostačov. Krajina jako z pohádky a kouzelná sleva 50 %.

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Chateau Hostačov Vysočina (mapa) 163 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Chateau Hostačov

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,4

Personál velice vstřícný, ochotný. Jídlo vynikající. Klidný, pěkný, historicky zařízený hotel.

Jana
Varianty (1)

Okolo městečka Golčův Jeníkov se již odpradávna děly tajuplné věci. V roce 1839 se zde například narodil Antonín Nedvěd, jenž později proslul po celém světě jako jednonohý tanečník a operní pěvec Donato. Za návštěvu však stojí zejména zdejší druhá zajímavost – památkově chráněný renesanční zámek.

S dnešní nabídkou se vydáte na nádherný venkovský zámek Hostačov postavený na základech středověké tvrze z roku 1297. Tři dny a dvě noci strávíte v Klasických pokojích, které mají vždy minimálně jedno veliké okno s krásným výhledem a typické vysoké stropy. Samozřejmostí je sociální zařízení s vanou a sprchou.

Snídaně si můžete dopřát ve formě švédských stolů nebo jako typickou „anglickou“ snídani. Večer se můžete těšit na kuchařské představení mistra Lánského, který má dlouholeté zkušenosti z Česka i ze zahraničí, zejména s italskou a francouzskou kuchyní. Šéfkuchař klade důraz na použití čerstvých surovin převážně z místních zdrojů, proto se menu bude lišit podle sezóny, ve které zámecký hotel navštívíte.

Čtyřchodovou degustační večeři pro dva si vychutnáte dle sezóny v letní nebo podzimní variantě:

Letní menu

  • Amuse-bouche
  • Předkrm: „Capresi“ (Plátek rajčete s mozzarelou) obalené v kukuřičné mouce, fritované, doplněné studeným krémem z bazalky
  • První chod: Filet z candáta v lískooříškové krustě na lůžku ze špenátu, omáčka z portského vína s vařeným morkem
  • Druhý chod: „Millefoglie“ z vepřové panenky, opečených plátků cukety a parmezánu, salsa z grilovaných paprik s černými olivami
  • Dezert: Domácí zmrzlina „Semifreddo“ z banánů a s křupavým piškotem z arašídů

Podzimní menu

  • Amuse-bouche
  • Předkrm: Suflé ze zajíce provoněné lanýžovým olejem, podávané s jemnou petrželovou omáčkou
  • První chod: „Consomme“ (silný vývar) z bažanta se zavářkou „Royale“ se zeleninou a opečenými žampiony na červeném víně
  • Druhý chod: Srnčí hřbet v krustě z pistácií, kaštanové pyré, třešňová omáčka
  • Dezert: Marinovaná hruška na červeném víně, mousse z mascarpone a vlašských ořechů, kandovaný pomeranč

Děti do tří let s vlastní postýlkou mají ubytování zdarma, za děti od 3 do 15 let je doplatek 700 Kč (v ceně přistýlka na dvě noci, dvě snídaně a večeře), za pejska doplatíte 250 Kč. Tyto částky se hradí při příjezdu na recepci.

Zámek je obklopený vlastním dvanáctihektarovým lesoparkem, v sousedství leží romantický rybník a výhodná poloha nabízí také bohaté možnosti výletů do širšího okolí. Příjemnou projížďkou na kole se dostanete například na pohádkový zámek Žleby, navštívit můžete i památky Kutné Hory zařazené na seznam UNESCO (25 km) a poblíž se nachází taktéž Pařížov, jedna z nejkrásnějších přehrad v Čechách.

„Usměvavá a milá obsluha začíná být v ČR vzácností. Byl jsem velmi mile potěšen. Díky za krásné chvíle.“ Libor Dvořák 

Nahoru