Termín
Platnost do 9. 5. 2026.
V ceně
Kurz pečení: francouzské křehké koláče (pro 1 osobu)
- Naučíte se připravit a upéct:
- francouzský křehký hruškový koláč
- dva slané quiche dle aktuální nabídky čerstvé zeleniny
- vytlačované máslové tartaletky
- náplně do tartaletek – slaný karamel, lemon curd a čokoládová ganache
- Zbylé vlastnoručně upečené dobroty si odnesete s sebou domů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Termín kurzu: 4. 4. 2026
- Kurz trvá cca 5 hodin
Omezení
- Min. počet účastníků jsou 4 osoby a max. 6 osob.
Jak uplatnit
- Rezervace: Termín si rezervujte předem na tel. 774 111 555 nebo katerina.fialova@icloud.com.
- Doporučení: Na kurz si vezměte pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 5 dní před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 5 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 9. 5. 2026.
V ceně
Kurz pečení makronek francouzskou metodou pro 1 osobu
- Teoretická část: rozdíl mezi pečením italskou a francouzskou metodou, zkušenosti a úskalí pečení makronek
- Káva, čaj a ochutnávka již připravených makronek
- Výroba náplně
- Samotné pečení makronek francouzskou metodou
- Plnění makronek a přesun do vašich krabiček
- Certifikát o absolvování kurzu
- Termíny kurzu: 10. 1., 14. 2. nebo 9. 5. 2026
- Kurz trvá cca 5 hodin
Omezení
- Min. počet účastníků jsou 4 osoby a max. 6 osob.
Jak uplatnit
- Rezervace: Termín si rezervujte předem na tel. 774 111 555 nebo katerina.fialova@icloud.com.
- Doporučení: Na kurz si vezměte pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu.
Příplatky
- Parkování zdarma
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 5 dní před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou. V případě změny rezervace méně než 5 dní před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dokonalá tartaletka nebo makronka je v oblasti pečení tzv. vyšší dívčí. Pojďte tuhle metu pokořit!
Konkrétně na kurzu u vášnivé kuchařky a pekařky Kateřiny Fialové. Péct budete v útulné kuchyni jihočeské chalupy s výhledem na Boubín, a to přímo ve filmových Hošticích u Volyně. Prostor však nebude věnován jen francouzským moučníkům, dojde totiž i na chutí nabité slané quiche.
Hruškový koláč, nadýchaná makronka i perfektní tartaletka
Na výběr jsou 2 varianty kurzu: první je věnovaná francouzským křehkým koláčům, druhá pak výzvě všech nejistých pekařek – makronkám. Na obou kurzech strávíte přibližně 5 hodin, budete tvořit, ochutnávat a radovat se z prvních dokonale upečených makronek či tartaletek. Nebojte, pokud jste v pečení začátečníci – Kateřina se vám bude věnovat naplno, kurzu se totiž účastní maximálně 6 osob.
A jak tedy jednotlivé kurzy probíhají? Na kurzu věnovaném křehkým koláčům se naučíte připravit a upéct hruškový koláč, dva slané quiche a máslové tartaletky. Chybět nebude ani příprava krémů do tartaletek, konkrétně slaného karamelu, lemond curd a čokoládové ganache.
Na kurzu zaměřeném na makronky si nejprve poslechnete trochu teorie – jaký je rozdíl mezi italskou a francouzskou metodou, jaká jsou úskalí pečení a jak připravit makronku dokonalé konzistence i chuti. Pak už se pustíte do pečení a přípravy náplně. Nebojte, o ochutnávání nebude nouze. Zbylé nesnězené dobroty si pak odnesete domů.
Nezbývá než popřát dostatek trpělivosti, pevnou ruku a především… dobrou chuť!
Dobré vědět: V závěru kurzu získáte certifikát o jeho absolvování.