Termín
Platnost 6 měsíců od nákupu. Pokud nakoupíte dnes, bude platit do 2. 6. 2026.
V ceně
Degustační šestichodové menu pro 2 osoby:
- Předkrm:
- Zvěřinová paštika (80 g), domácí brusinky, nakládané višně, prach z červené řepy
- Polévka I.:
- „Kulajda“ jinak, ragú s houbovým garumem
- Polévka II.:
- Dýňový krém s praženými dýňovými semínky a dýňovým olejem
- Hlavní chod I.:
- Vepřová líčka (80 g) na víně, špenát créme bechamel, bramborové šišky pečené na sádle, škvarkový crumble, špenát na kyselo
- Hlavní chod II.:
- Svíčková na smetaně (80 g) espuma, hovězí maso, karlovarský knedlík, brusinky, šlehačka
- Dezert:
- Tvarohový knedlík plněný jahodami, zakysaná smetana, mandle, spálené máslo, strouhaný tvaroh, máta
Omezení
- Voucher je možné využít ve čtvrtek a pátek od 17:30 a v sobotu od 13:00.
Jak uplatnit
- Rezervace: Po zakoupení voucheru si zarezervujte termín na tel. čísle 731 107 137pomocí SMS.
- Zároveň nahlaste kód voucheru.
Storno podmínky
- Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. Změnu termínu je možné provést pouze jednou, a to přes zákaznické rozhraní v „Moje nákupy“. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V uspěchané době není čas na všechnu tu zbytečnou omáčku okolo. Ale na vyladěné omáčky z Ømáčkárny je čas úplně vždycky.
Ochutnáte je v rámci šestichodového degustačního menu s lahůdkami poctivé, moderní české kuchyně. Vezměte drahou polovičku nebo někoho, s kým se vám dobře hoduje, a užijte si večer plný božských chutí. Kuchaři vybrali ty nejpopulárnější české pokrmy a vytvořili přímo zlaté české menu, v němž se klasika potkává s modernou. Vaše gurmánská cesta začne u předkrmu a pokračovat bude přes polévku až ke dvěma legendárním českým pokrmům. A všechno skončí samozřejmě sladce.
Vaše chuťové pohárky se nejprve naladí se zvěřinovou paštikou ve slanině a domácími brusinkami, následuje inovativní „kulajda“ jinak s houbovým garumem a po ní ještě luxusní dýňový krém. Hlavní chody se podávají rovnou dva: ultra jemná vepřová líčka na víně s bramborovými šiškami pečenými na sádle a svíčková na smetaně odlehčená espumou. Sladkou tečkou se stane tvarohový knedlík plněný jahodami.
|
Espuma je lehká, vzdušná pěna připravená ve šlehačkové láhvi pomocí hnacího plynu. Tato moderní technika umožňuje vytvářet pokrmy s neobvyklými texturami. Dodává pokrmům neobvyklou jemnost a je představuje sice odlehčený, ale zato chuťově silný prvek. |
Unikátní koncept Ømáčkárny
Ømáčkárna má skvěle našlápnuto k tomu stát se jednou z ostravských gastro perel. Za použití tradičních i moderních postupů zde vaří českou kuchyni, kterou mistrně kombinují s moderními prvky francouzských a skandinávských kulinářských trendů. Severské Ø v názvu symbolizuje především moderní přístup k vaření, s nímž se kuchaři nebojí ozvláštnit tradiční české recepty.
V Ømáčkárně se ocitnete v gurmánském ráji, v jehož interiéru hraje prim knihovna s těmi nejlepšími kuchařskými knihami a recepty z top českých a světových restaurací. V poličkách najdete i knihy, které v ČR nikdy nevyšly a jsou z těch nejlepších restaurací světa včetně těch oceněných třemi hvězdami Michelin. Díky voucheru si můžete knihy zdarma prohlédnout.