Původní již ukončená nabídka

Degustační menu v Chateau St. Havel: 4 nebo 5 chodů i vinné párování

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Chateau St. Havel – wellness hotel a restaurace

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Voucher do 31. 8. 2025

Varianty podle vaší volby
Voucher do 31. 8. 2025

Varianty podle vaší volby
  • 2× amuse bouche
  • 2× předkrm podle výběru:
    • Studený předkrm: plátky uzeného lososa s kaparovým dipem, citrusovou pralinkou, marinovanou šalotkou a bramborovou tyčinkou
      nebo
    • Teplý předkrm: grilované tygří krevety na tomatovém rizotu s pečeným fenyklem a šafránovou espumou
  • 2× polévka: dýňový krém se zázvorem, jádry tykve a nokem ze zakysané smetany
  • 2× hlavní chod: pečené kachní prso s plátkem foie gras, hořčicovým dipem, cibulovým pyré a lanýžovým toastem
  • 2× dezert: pomerančové mascarpone na oříškové oplatce s amaretto omáčkou, čokoládovým prachem a sušeným ovocem

Dobré vědět: Menu je vzorové a může se v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu

Omezení

  • Voucher je možné využít ve všední dny od 15:00 a o víkendech od 12:00. 
  • Rezervace: provádějte předem na e‑mailu restaurace@chateauhotel.cz nebo na tel. 601 577 484 – zároveň uveďte kód voucheru.
  • Jídlo s sebou: tentokrát ne, degustační menu si nejlépe vychutnáte přímo na zámku. 
  • Další osoba: 1 390 Kč

Neobsahuje alergeny.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 780 Kč
2 780 Kč
3 180 Kč
3 180 Kč
4 560 Kč
4 560 Kč
5 360 Kč
5 360 Kč
Šéfkuchaři Ondřej Slanina a Zdeněk Jánský
Nádherné zámecké prostory
Suroviny od lokálních pěstitelů a chovatelů

Pokud toužíte po vskutku královské hostině, je nejlépe jít na večeři přímo na zámek.

Potěšte své blízké skutečným gastronomickým zážitkem a vezměte je do Chateau St. Havel, kde vás čeká čtyřchodové nebo pětichodové degustační menu plné sezónních dobrot. Všechna jídla vznikají pod taktovkou executive chefa Ondřeje Slaniny, známého z kulinářské televizní show „Kluci v akci“, a šéfkuchaře Zdeňka Jánského.

V nabídce najdete i degustační menu s vinným párováním, které celý gastronomický zážitek pozvedne ještě výš. Kromě toho, že víno skvěle doplní jednotlivé pokrmy, tak i jídlo zvýrazní ty nejlepší chutě vína. Tato varianta je obzvlášť vhodná jako dárek.

Dobré vědět: Degustační menu z nabídky si můžete přijít vychutnat ve všední dny od 15:00, o víkendech pak od 12:00.

Všechny pokrmy jsou založeny převážně na původních recepturách klasické české a evropské kuchyně, jemně obohacených o poznatky moderní gastronomie. Největší důraz zde kladou na výběr surovin (zpracovávají pouze suroviny lokálních pěstitelů a chovatelů) a převážná většina je v bio kvalitě.

Podívejte se na gramáže jednotlivých pokrmů.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru