Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nákup s dovozem až domů: kredit ve výši 300 Kč na Dáme market

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Tomáš R

Dobrý den,

bude někdy možnost kupon znovu zakoupit? Přeji pěkný zbytek dne.
 Tomáš

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Děkuji za Váš dotaz. Jsme rádi, že Vás nabídka zaujala. Nicméně jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám sledovat Dáme Market na našich stránkách Slevomat.cz. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Stanislav Řehoř

Zakoupil jsem dva vouchery na Dáme market, chtěl jsem je oba najednou využít v rámci jedné prvotní objednávky, ale nelze dokončit objednávku ani s jedním voucherem. V minulosti jsem se zaregistroval na Dáme jídlo, nicméně jsem objednávku nikdy neuskutečnil. Centrum nápovědy na stránkách jim nefunguje, telefon nemají uveden, psal jsem tedy e-mail, na odpověď čekám. Děkuji za info.

DameJidlo.cz


Dobrý den, dle mých informací s Vámi zákaznická podpora již jednala a kupón se Vám podařilo uplatit. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.



Hezký den,

Kateřina

Lukáš Novák

Odpoví mi na dotaz někdo z damemarket.cz?
Protože to, že mi překopírujete text z popisu mi nic neřekne – taky jsem viděl vypsaných těch 5 měst, ale nějak se mi nezdá, že by to v Ostravě nefungovalo a požaduji odpověď majitelů a ne pracovníku ze slevomatu, kteří bez kontaktu majitele odpovídají za něj..
Dáme jídlo nemám a neznám, ale Dáme market jsem chtěl vyzkoušet. Bydlím v Ostravě

DameJidlo.cz


Dobrý den, Lukáši,



Dáme market v Ostravě opravdu neprovozujeme. Kupón je platný pouze v 5 uvedených městech, kde Dáme market funguje.



Hezký den,



Kateřina

Lukáš Novák

Kredity na damemarket.cz jsou limitující, že jdou použít pouze v uvedených 5 městech v ČR?? Takže když jsem z Ostravy, tak mám smůlu??

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši. Děkuji za Váš dotaz. V tuto chvíli platí kredity pro Prahu, Brno, Olomouc, Liberec a Plzeň. Pro Ostravu nyní tato nabídka neplatí. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Michaela Krejčí Koubová

Dobrý den,mohu voucher využít na Dáme jídlo?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, děkuji za váš dotaz. Kredity lze využít pouze na nabídku Dáme Market. Za kredity není možné objednat jídlo z restaurací na Dáme Jídlo. Přeji krásný den, Denisa ze Slevomatu.

Monika

Hezký den, též mi kupón nefunguje. Mohu požádat o pomoc? Děkuji.

DameJidlo.cz


Dobrý den,



snažíte se kupón využít na Dáme market v městech Praha, Brno, Olomouc, Plzeň nebo Liberec? Kupón není platný jinde na platformě, platí jen pro nákup na Dáme market. Poprosím případně zaslat hlášku, která se Vám zobrazuje.



Děkuji,



Kateřina

Martin

Zdravím,
vzťahuje sa tento voucher v rámci Prahy len na pobočku na Chodovské alebo aj na ostatné pobočky?

DameJidlo.cz


Dobrý den,



konkrétní Dáme market se zobrazí vždy dle zadané adresy. Pokud se tedy budete pohybovat jinde v Praze a zadáte jinou adresu, naskočí Vám jiný Dáme market. Kupón platí na všechny z nich.



Hezký den,



Kateřina

Zuzka

Dobrý den,

poukaz nejde uplatnit, údajně jej v sekci dáme market nejde uplatnit. Řešila jsem v centru podpory, vzali si moje screeny z aplikace a pak byl dotaz označen jako “vyřešen”. Vyhozené peníze.

DameJidlo.cz


Dobrý den, můžu Vás poprosit o zaslání e-mailové adresy? Ozvu se Vám napřímo a dořešíme to společně.



Děkuji, Kateřina

Veronika Pavlikova

Dobrý den, při pokusu o objednání na DM jako nový zákazník hlásí,že *už se známe *. Při pokusu o objednání z měsíc starého telefonního čísla taktéž, a ani u tohoto nového čísla nejde uplatnit promo kod nového zákazníka ani u DámeJídlo… Přitom ani z jednoho čísla se neobjednávalo ani u DM ani u DJ. Důvod?
Nyní na internetu čtu podobné zkušenosti i u jiných lidí. To je tedy jen lákadlo na lidi?

DameJidlo.cz


Dobrý den, můžu Vás poprosit o zaslání e-mailové adresy? Ozvu se Vám napřímo a dořešíme to společně.



Děkuji, Kateřina

Michaela Krejčí Koubová

Dobrý den,jestli jsem to dobře pochopila,tak mohu voucher použít na objednávku jídla z restaurace přes Dáme jídlo?
Bohužel Dáme Market u nás zatím nefunguje.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, děkuji za váš dotaz. Kredity lze využít pouze na Dáme Market. Jídlo z restaurace přes Dáme jídlo není možné zakoupit v rámci této akce. S přáním hezkého dne, Honza

Majk Vina

Zdravím, jaká je minimální hodnota objednávky, aby se dal voucher uplatnit? DJ je pověstné tím, že uplatnění kreditů podmiňuje nesmyslně velkými objednávkami.

DameJidlo.cz


Dobrý den, kupón je potřeba využít najednou, tedy 300 Kč na první objednávku na Dáme market a není podmíněn vyšší hodnotou objednávky.



Hezký den, Kateřina

Michael Svoboda

Dobrý den,
Jak mohu využít nabídku jako zákazník Dáme Jídlo?

DameJidlo.cz


Dobrý den, Dáme market najdete v sekci obchody a kupón uplatníte v posledním kroku objednávky v sekci „Máte kupón“ při platbě online a získáte tak slevu 300 Kč z celé objednávky.



Hezký den, Kateřina

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru