Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Fotokniha formátu A4 nebo A5 z vašich nejkrásnějších snímků: 32 až 200 stran

4,4 / 5 Efotokniha Praha - Dejvice  (mapa) 352 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Radka Dolenská

Dobry den, lze fotoknihu vytvorit v mobilu?
Dekuji

Efotokniha


Dobrý den, v našem programu Efotokniha AlbumMaker je možné knihu vytvořit jen na PC. program není určen pro mobily.

Veronika

Dobrý den,
Děkuji za odpověď. Ještě bych měla jeden technický dotaz – nelze mi vložit text jiné barvy, než černé (při klasické úpravě v políčku pro úpravu textu když zadám jinou barvu, text zůstává i nadále černý. Jak jej mohu jinak obarvit? Budu mít celkem tmavé desky, na který bych potřebovala dát světlý nápis, aby vyniknul.
Děkuji a přeji hezký den.

Efotokniha


Dobrý den, pokud nefunguje obarvování písma přímo v programu, je možné písmo obarvit například ve Wordu a do textového okna ho zkopírovat přes schránku. Tento problém též řeší volitelná aktualizace systému Windows 10 – KB5000842 – viz náš web, záložka jak na to.

Veronika

Dobrý den, měla bych více dotazů:

  • jak dlouho ještě budete nabízet? stáhla jsem si aplikaci a vytvářím a nevím ještě, kolik stránek budu potřebovat, takže si koupím voucher, jakmile dotvořím na příslušný počet stránek
  • přidávám hodně textu a program se mi jednak dost seká a poté v náhledu, i text, který tam sama píšu do textových polí, bývá rozmazaný. můžu se spolehnout, že po vytištění rozmazaný nebude (jedná se o chybu náhledu?)
  • aplikaci jsem již musela přeinstalovávat, jelikož mi podruhé nešla otevřít, pouze co se otevřela sama hned po instalaci. při zavření a následném otevření jiný den se mi při otevření objevila hláška, že bylo zamítnuto a že mám kontaktovat správce (skoro to na mě působilo jako z bezpečnostních důvodů, kvůli virům či tak něco). jak je to možné?
Děkuji.
Efotokniha


Dobrý den, stáhněte si z našich stránek www.efotokniha.cz záplatu, která problém se spouštěním programu, který nastal po jarní aktualizaci Windows 10, řeší.



Pro zrychlení práce si program vytváří náhled pro obrazovku, pro tisk se použijí data v původní kvalitě. V tisku budou texty ostré. Pro kontrolu můžeme před tiskem zaslat tiskové PDF.



Za tým eFotoknihy Jozef Horal

Lenka Ilčíková

Dobrý den.
Jaký je prosím termín dodání?

Efotokniha


Dobrý den, dodací termín je aktuálně kolem 10 pracovních dní. Důležité knížky k výročím, svatbám, atd. uděláme i rychleji – termín stačí uvést do poznámky pro výrobu.

Blanka Dobrovolna

Děkuji za radu, vše v pořádku a již tvořím. Blanka.

Efotokniha


To je dobře :)



Těšíme se na knížku.

Blanka

Dobrý den, podařilo se mi nainstalovat program, zakoupila jsem voucher, nahrála fotografie. Bohužel, v pravém okně výběru jsou obrázky tak malé, že je nelze vzájemně rozeznat. Chtěla jsem fotoalbum s 200 stranami a nejsem schopná rozeznat a srovnat jednotlivé fotografie podle pořadí. Poprosím Vás o radu, jak fotografie ve výběru zvětšit, popř. o vrácení peněz. Děkuji Blanka.

Efotokniha


Dobrý den, velikost náhledových obrázků můžete snadno zvětšit. Pod proužkem s náhledovými obrázky je posuvník, který slouží k jejich zvětšení. Vše je podrobně popsáno v nápovědě k programu, kterou vyvoláte kliknutím na ikonu otazníku. Fotografie můžete třídit podle jména, podle data vyfocení, případně podle toho, jestli už jsou v knížce použity. Za tým eFotoknihy Jiří Kroupa.

Blanka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda lze program nainstalovat do počítače před zakoupením voucheru. Program mi počítač nechce povolit a nechci fotoknihu kupovat, pokud ji nebudu moci udělat. Děkuji za odpověď, Blanka.

Efotokniha


vypadá, že Microsoft v jarní aktualizaci změnil nastavení spouštění programů, co měl dříve v moci uživatel, je teď na Microsoftu…



Návod je též u nás na webu viz www.efotokniha.cz/jak-na-to



Náš program je starší, není plně kompatibilní s Windows 10 a ty ho teď neznají.



Aby šel AlbumMaker u vás na počítači spustit je třeba vypnout řízení uživatelských účtů:



Jistota je editor registru:



Jak vypnout Řízení uživatelských účtů přes Editor registru?


  1. Spustíme Editor registru přes utilitku Spustit (WIN + R) a příkaz regedit;
  2. navigujeme ke složce HKEY_LOCAL_MAC­HINE\SOFTWARE\Mi­crosoft\Window­s\CurrentVersi­on\Policies\Sys­tem;
  3. v pravé části okna vyhledáme hodnotu EnableLUA;
  4. rozklikneme ji a změníme Údaj hodnoty z 1 na 0;
  5. potvrdíme OK;
  6. zavřeme Editor registru;
  7. restartujeme Windows.


Mějte se krásně



váš tým eFotoknihy

Heinemannova 4, Praha 6 Dejvice

tel.: +420 704 044 750

www.eFotokniha.cz , Facebook eFotokniha

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru