Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxační masáž či manuální lymfatická masáž rukou či nohou na Andělu

4,9 / 5 Jarka Semecká Praha - Smíchov  (mapa) 84 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Giuditta Smrzova

Dobrý den,

máte nějaké volné termíny i v květnu? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Guiditto. Děkuji Vám za dotaz. V každé rozklkiknuté variantě si můžete termín masáže ověřit nebo jej rovnou zarezervovat. Jedná se o online rezervační kalendář, který je propojený s rezervačním systémem poskytovatele služby. Termíny na květen již nejsou k dispozici. Nabízí se pouze měsíc červen. S přáním krásného dne, Karel

V.M.

Dobrý den,
klienti leží na nějakém prostěradle, které se mění po každém klientovi nebo na tom leskymu nebo co to je?
Děkuji za info.

Jarka Semecká


Dobrý den,



na lehátku je beránková deka aby se Vám pohodlněji leželo a na ni dávám před každou masáží nové jednorázové prostěradlo z hygienické netkané textilie, jemné na dotek, které se po masáži vyhazuje. Stejně tak i na opěrce na hlavu je froté návlek a na něm umístěna jednorázová pokrývka z hygienické netkané textilie, která se mění po každém klientovi.



S pozdravem Jarka Semecká

Olga

Dobrý den, lymfatická masáž nohou nebo rukou trvá opravdu celých 150 minut? Neumím si představit 70 minut v kuse masáž jedné ruky nebo nohy. Děkuji

Jarka Semecká


Dobrý den. Manuální lmfatická masáž je pomalá a jemná technika. Doba trvání záleží na tom, jak moc je noha či ruka oteklá. Pokud se jedná o mírný otok je tato masáž na dvě hodiny, pokud je otok větší tak na těch 150 minut. Není to jen masáž nohy nebo ruky. Do tohoto času spadá i uvolnění lymfatických uzlin na začátku i na konci masáže a jemné vmasírování masážního oleje na podporu funkce lymfatického systému. Samotná masáž nohy zepředu je zhruba na 30 minut, stejně tak pak trvá ošetření zadní strany. V případě silnější nohy(otoku) může být tato doba delší. Některé hmaty se dělají v řadách a po celém obvodu nohy, doslova centimetr vedle centimetru.



Pokud se masáž dělá rychle a nekopíruje rytmus v jakém lymfa pracuje, je to špatně a může vám to více uškodit než pomoci. Proto ta masáž je opravdu tak dlouhá jak je uvedeno.



S pozdravem Jarka Semecká

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru