Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Relax v Harrachově: pokoj nebo apartmán s privátní vířivkou a snídaní

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
GRAND Harrachov Pension Harrachov (mapa) 208 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jiří Rozbořil

Dobrý den. Je možno k nabídce Apartmán Deluxe s vířivkou, saunou, kuchyní a terasou v termínu 17.-20. září 2023 mít polopenzi. Děkuji.

GRAND Harrachov Pension


Dobrý den. Děkuji za Váš dotaz.



Polopenzi neřešíme, jelikož jsme přímo v centru a každých 15 metrů je nějaká restaurace. V ceně máte kvalitní snídani a celodenní podpůrný servis formou kávy a podobně.



Na večeři tedy není problém kamkoliv zajít.



Děkuji, Marian. Grand Harrachov.

Marie

Dobrý den, lze na televizi ve vířivce pustit i Netflix?

Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie. Děkuji za Váš dotaz. V prostorách, kde je vířivka umístěna je k dispozici smart TV. Na této televizi se můžete na Netflix přihlásit pod svým přihlášením. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Ladislav Cicu

Dobrý den, chtěl jsem si to objednat a vůbec se nemůžu dostat k objednání nějakému termínu

Slevomat.cz

Krásný den, Ladislave. Vidím, že v online rezervačním kalendáři je v pořádku možné dostupné termíny vybrat. Pokud nelze vybrat vámi preferovaný termín v tomto kalendáři, termín již není dostupný :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Veronika K

Dobrý den,
zajímá mě, jak je to s možností čerpání FKSP. Je možné nechat pro zaměstnavatele vystavit fakturu jen na částku, kterou proplácí? Zbytek částky bych uhradila sama. Předem děkuji za zprávu.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne, Kristýna

Andrea Khunova

Dobrý den lze uplatnit i přes víkend děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Andreo, děkuji vám za dotaz. Vidím, že dle dostupných kapacit je volný víkend až v červenci :-) Poradím vám, že dostupnost je možné si ověřit přímo v nabídce v online rezervačním kalendáři :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru