Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

World of Warships: bitevní loď a křižník, dublony, kredity i prémiový účet

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Děti
Ladislav Mikes

Koupil jsem to pro kamaradku a po zaplacení na mně vyskočí že je to jen pro nové hráče. Vráti voucher nejde ve 14ti denní době.
V nabídce je tohle napsáno, až úplně dole že je to jen pro nové hráče.
Připomíná to malé písmo v reklamách. Tohle není standart Slevomatu na který se já spoléhám a jsem na něj zvyklí.

Vždy tu byli seriozní nabídky u kterých hned člověk věděl co si platí! Doufám, že je to pouze vyjímka a nebudu muset do budoucna pročítat pozorně každé slovo nabídky. To bych musel přestat využívat tyto služby.

Slevomat.cz

Dobrý den Ladislave, děkuji za Váš dotaz. Upozornění na to, že voucher je možné využít pouze pro nově registrované hráče je uvedené jak na konci textu tak i v sekci jak objednat zboží. Před zakoupením voucheru doporučujeme přečíst si podmínky využití nabídky. Naprosto ovšem chápu, že je možné některou z informací přehlédnout, proto jsem Vám na Váš Slevomat účet připsala kredity v hodnotě ceny nabídky, které můžete využít po dobu 6 týdnů na celou nabídku Slevomatu. Přeji krásný den, Denisa ze Slevomatu.

Jan Houdek

Tohle moc nechápu. To, co se nabízí v propagacích na YouTube zadarmo (při registraci přes odkaz uvedený v popisu videa), se tady nabízí za padesát korun a ještě se to tváří levně? Pochopil bych, kdyby tato nabídka byla i pro stávající hráče, ale nováček tohle sežene zadarmo za 10s hledání na YouTube.

Wargaming Group Limited

Dobrý den pane Houdku,

Zatímco tento balíček pro vás na první pohled možná nevypadá úplně atraktivně. Stále však nabízí velmi dobrou hodnotu pro ty, kteří nechtějí čekat na sezónní nabídky a chtějí začít hrát World of Warships nyní se zajímavou výhodou, kterou mohou získat s tímto zvacím balíčkem, který stojí pouhých 49 Kč.

Nicméně děkujeme za vaši zpětnou vazbu. V budoucnu můžeme zvážit možnost, že i přidáme nějaké balíčky i pro stávající hráče.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru