Původní již ukončená nabídka

Designový hotel v Písku: restaurace zaměřená na lokální suroviny i balíček s vyjížďkou na koni

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Hotel "U Kapličky" Písek (mapa) 57 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Hotel „U Kapličky“

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Všude čisto, příjemný personál, moderně zařízený pokoj, dobré snídaně. Nemáme žádnou výtku.

Jan
V restauraci používají maso z vlastní biofarmy
V roce 2021 prošel hotel rekonstrukcí
Varianty s hodinovou vyjížďkou na koních na statku
2 osoby • 2 až 8 dní (1 až 7 nocí)
V restauraci používají maso z vlastní biofarmy
V roce 2021 prošel hotel rekonstrukcí
Varianty s hodinovou vyjížďkou na koních na statku

V písku na pláži může člověk najít poklady. A co takhle v Písku na jihu Čech? Tam je najdete stoprocentně!

Objevte malebný Písek, městečko na Otavě s nejstarším kamenným mostem v Česku i královským hradem. Vaším domovem se stane 4* hotel U Kapličky, který stojí nedaleko centra. V roce 2021 prošel rekonstrukcí, těšte se na příjemné prostředí a také kulinářské zážitky. Restaurace Chapelle je zdejší chloubou, vy máte v ceně buď polopenzi, nebo snídaně a jednu tříchodovou nebo degustační večeři.

Ubytování a kulinářské zážitky

V hotelu pro vás připraví dvoulůžkový pokoj Comfort nebo Superior, oba s TV a Wi‑Fi, koupelnou se sprchou a také malou ledničkou. V pokoji Superior je k dispozici také klimatizace. Za příplatek s vámi mohou cestovat i vaši domácí mazlíčci.

Snídaně jsou součástí všech balíčků, dále budete mít podle zvolené varianty v ceně buď večeře na každý den, nebo jen jednou během pobytu – a to si ještě můžete vybrat tříchodovou nebo čtyřchodovou. Hotelové restauraci kraluje šéfkuchař Roman Dolejš.

Připravují tu jídla české i mezinárodní kuchyně a v maximální míře využívají suroviny od lokálních dodavatelů a z vlastní biofarmy v Maleticích. Na farmě mimo jiné chovají skot plemen Limousine, Charolais a nově i japonské plemeno Wagyu. Maso si sami bourají, nechávají ho vyzrávat 50 až 150 dní a poté upravují ve speciální troubě, která se dokáže vyhřát až na 500 °C.

Pestrá je také nabídka vín z ČR, Francie a Itálie, rumů, elixírů a whiskey, ale také vlastních čerstvých limonád, k jejichž výrobě používají sezónní ovoce.

Pro milovníky koní

Zvolit můžete také balíček pro milovníky koní, který vám kromě všeho výše zmíněného zajistí zážitek na statku Topělec (5 km od hotelu). Tady vás čeká hodinová projížďka a zjištění, že pohled na svět z koňského hřbetu je prostě výjimečný.

Nahoru