Nabídku Den sládkem: vaření piva a více než 20 l na doma mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Den sládkem: 10 hod. v pivovaru, vaření, degustace, občerstvení a více než 20 l piva na doma

4,3 / 5 Pivovar Buchťák Olomouc  (mapa) 6 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Pivovar Buchťák

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

4,8

Koupeno jako dárek. Spokojenost.

Petra
Aktivní účast na výrobě spolu se sládkem
Neomezená konzumace piva během dne a polední menu
Za 4–8 týdnů dostanete 20 l vašeho piva
Velký pivní rádce: komu zachutná ipa, kdy otevřít stout a s čím si je vychutnat?

Velký pivní rádce: komu zachutná ipa, kdy otevřít stout a s čím si je vychutnat?

Přejít na Slevomat Magazín
Varianty (4)
2 osoby
Platnost do 30. 6. 2023.
Tato varianta je skvělá jako dárek
Aktivní účast na výrobě spolu se sládkem
Neomezená konzumace piva během dne a polední menu
Za 4–8 týdnů dostanete 20 l vašeho piva

Tenhle den bude mít říz a pěna mu jen tak nespadne!

Okoštujte život sládka a vypijte si, co si sami uvaříte – pivovar Buchťák v Nemilanech vás zve na celý den do provozu. Spolu se zdejším sládkem Maximem Hentekem nakouknete nejen pod pokličku, ale také pod mačkače sladu, rmuto-mladinovou pánev, zcezovací káď a ležácký tank, zkrátka do všech tajemství pivovaru, kde vznikají s láskou vařená, nepasterizovaná a nefiltrovaná piva.

Tohle nebude jen tak nějaké letmé mrknutí jedním okem. V pivovaru strávíte celkem cca 10 hod., takže se připravte, že nasajete opravdu spoustu informací. A nejspíš i spoustu piva – budete řádně degustovat přímo z ležáckých tanků, ať víte, co vaříte. Sládek vám přitom bude vykládat o surovinách a postupech výroby, ale i o pivních zajímavostech. Celý den se prostě ponese na pivní pěně.

Abyste nepili nalačno a nepracovali hladoví, připravené je pro vás občerstvení a v poledne oběd. A pak zpátky ke strojům, ať si vysloužíte svou výslužku – domů dostanete petku s pivem podle výběru, pivní sklenici a další propriety, ale hlavně si za 4–8 týdnů přijedete pro 20 l piva, které jste tu pomáhali vyrobit. Tak doma vyleštěte půllitry a dejte koštnout kamarádům!

Co se tady vaří?

Pivovar Buchťák zahájil provoz v únoru 2020. Piva tu vaří z vody, humnových sladů, chmele a pivovarských kvasnic a snaží se v maximální míře podporovat regionální dodavatele surovin. Milují experimenty a rádi zkouší nové pivní styly. Vaří se tu Černej Buchťák, Zahořklej Buchťák, Maximus Buchťákus, Padlej Buchťák z višně & Buchťák na pomerančiBuchťák Mulat.

Nahoru