Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Chorvatsko: pronájem mobilního domu až pro 6 osob, kemp s neomezeným vstupem do bazénů

4,3 / 5 Mobile Homes Klenovica Kvarner - Chorvatsko (mapa) 119 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Renáta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda v kempu bude česky mluvící delegát ? A dále co je registrační poplatek ? Děkuji za odpověď

Mobile Homes Klenovica

Dobrý den, recepční bohužel nemluví česky, pouze anglicky jako hlavní jazyk a německy a italsky jako doplňkový. Na recepci hosté musí zaplatit poplatek za závěrečný úklid (50 € za jednotku), registrační poplatek (1 € za osobu pouze první den dospělí a děti 12–18 let), poplatek za ubytování (1,33 € dospělí / 0,67 € děti 12–18 let – za osobu a den); poplatek za pojištění (0,20 € za osobu a den všichni) a zanechat kauci ve výši 100 € v hotovosti (vrací se při odjezdu, není to příplatek). Hosté mohou platit v hotovosti v EUR nebo jakoukoli kreditní či debetní kartou kromě Diners.


S pozdravem, Kemp Klenovica

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Hela

Dobrý den , chci se zeptat od jaké hodiny lze využít mobilhouse jestli hned ráno třeba od 8:00 h nebo mate nějaký stanovené rozmezí

Mobile Homes Klenovica

Dobrý den, pravidelný check-in je odpoledne. pokud přijedete dříve a vaše jednotka je připravena, můžete se ubytovat dříve. Vše závisí na tom, kdy předchozí hosté jednotku opustí, a na plánu úklidu. Pokud budete muset chvíli počkat, můžete vstoupit do kempu a jít na pláž nebo do restaurace. 


Odjezd v den odjezdu je od 7:00 do 10:00 h.


S pozdravem, kemp Klenovica

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Vlastislav Sakala

Zdravim,
byl by volny nejaky domek v terminu od 3.8. do 10.8. pro 3 osoby (z toho 2 deti, 12 a 14 let)?
Dekuji.
S pozdravem,
Vlastislav Sakala

Mobile Homes Klenovica

Der, děkujeme Vám za Váš zájem o náš kemp, rádi Vás uvítáme. V tuto chvíli jsou menší jednotky na požadovaný termín pobytu vyprodány, ostatní dostupné typy mobilních domů jsou uvedeny na Slevomat.cz, můžete si ověřit dostupnost.


S pozdravem, Kemp Klenovica

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Mrkvová

Dobrý den, je možný dřívější chech-in již dopolene? Děkuji

Mobile Homes Klenovica

Vážení, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pravidelný check-in je 16:00–21:00, check-out 07:00–10:00 h. Pokud přijedete dříve a Vaše jednotka je připravena, můžete se ubytovat dříve, vše závisí na tom, kdy předchozí hosté jednotku opustí, a na plánu úklidu. Pokud budete muset chvíli počkat, můžete bez problémů vstoupit do kempu a jít na pláž nebo do restaurace.


Na shledanou, s pozdravem, Kemp Klenovica

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Jaroslav Mako

Dobrý den, chci se zeptat zda je mobilní dům classic volný v termínu 24.7–30.7 pro 4 osoby.

Mobile Homes Klenovica

Vážený pane, děkujeme za Váš dotaz. Potvrzujeme dostupnost mobilního domu typu Classic na požadovanou dobu pobytu. Pokud se rozhodnete provést rezervaci, můžete pokračovat online rezervačním systémem přes Slevomat, děkujeme.


S pozdravem 


Kemp klenovica

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Peter

I see most of the mobile home are located on top of the hill. Any one’s located closer to the ocean. Bottom of the hill?

Mobile Homes Klenovica

Vážený pane, děkujeme za Váš dotaz. Všechny jednotky uvedené na Slevomatu se nacházejí v zóně blíže areálu koupaliště. Pokud by Vám nevyhovovala poloha rezervované jednotky, můžete si domluvit upgrade s příplatkem přímo na recepci, dle dostupnosti.


S pozdravem, Camp Klenovica

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Lenka Damková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lze vystavit fakturu na platbu přes FKSP? děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Děkuji za váš dotaz. Pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

Přeji hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Jakub Holý

Dobrý den,

je v areálu kempu nějaké dětské hřiště nebo prolézačky na zabavení? Případně v okolí?

Děkuji předem za odpověď

Slevomat.cz

Krásný den, Jakube, děkuji vám za dotaz. V kempu se nachází dětské hřiště :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

veronika kovarova

Dobrý den, je u mobilního domku standart 4 lůžka kuchyňský koutek a sociální zařízení?

 Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Veroniko, děkuji vám za dotaz. Ano, všechny domky mají samostatnou koupelnu, krytou terasu, LCD TV s plochou obrazovkou a satelitním příjmem, mikrovlnnou troubu a kávovar, ledničku s mrazákem a kompletně vybavenou kuchyni. Mějte moc hezký den, Kristýna

Marek Filandr

Dobrý den, u domku Standard není uveden popis. Jaký je prosím rozdíl mezi domky Standard a Classic?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, mrkněte ZDE pro širší popis a galerii daných typu domků, nebo na stránky poskytovatele ZDE pro přesný popis typů domků. :) S přáním krásného dne, Karel

Michaela Zaroska

Dobrý den, je možné si rezervovat 3 domky vedle sebe?

Mobile Homes Klenovica

Vážení, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pokud si rezervujete 3 jednotky stejného typu mobilního domu, můžeme Vám na recepci dát poznámku, aby Vám jednotky přidělili vedle sebe, není to problém.
S pozdravem, Kemp Klenovica

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Barbora

Dobrý den, může se pes koupat na pláži? A jak je to prosím s wifi připojením v ubytování? Je dostupný český delegát a jaké jsou popřípadě storno poplatky?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Barboro, děkuji za Váš dotaz. Ubytování nabízí Wi-Fi připojení. Voucher na konkrétní termín bohužel nelze stornovat. Český delegát bohužel k dispozici není, protože se jedná pouze o ubytování a ne zájezd. Psi jsou v ubytování povoleni za poplatek 6 €/noc. Na některé pláže psi mají povolený vstup.

S přátelským pozdravem, Terka.

Petr

dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jak jsou řešené ložnice v mobilním domě pro 8 lidí? kolik je v které ložnici postelí?
Přijeli bychom 2 auty, kde je možné zaparkovat druhé auto a jaký je poplatek
 děkuji

Mobile Homes Klenovica

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Mobilní domy pro 8 osob mají jeden pokoj s manželskou postelí, dva pokoje se dvěma samostatnými lůžky a přistýlkou ​​v obývacím pokoji. Na jeden mobilní dům je poskytováno jedno parkovací místo, druhé auto můžete v hlavní sezóně zaparkovat na začátku linky a mimo sezónu vedle domu, v závislosti na obsazenosti okolních domů. S přátelským pozdravem, Camp Klenovica

Romana Wächterová

Dobrý den, je možné přijet se psem středního vzrůstu(23kg) a má kemp i nějakou dopravu nebo se tam dostanu pouze vlastním autem?

Mobile Homes Klenovica

Vážení, děkujeme Vám za Váš dotaz. Psi jsou v mobilních domech povoleni za poplatek 6 € na den za psa. Psi jsou povoleni na terase restaurace, na části pláže v Klenovici, ale nejsou povoleni v areálu koupaliště. Nenabízíme službu transferu, musíte mít vlastní auto nebo využít veřejnou dopravu či službu letištního shufflu. Autobusové nádraží je vzdáleno 500 m od recepce.
S pozdravem, Kemp Klenovica

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v angličtině)
Míša Pech.

Dobrý den, chceme jet od 10. do 20.6, kdy se ale uprostřed termínu láme sezona a nejde koupit celý pobyt najednou. Je možnost tedy koupit jeden pobyt mimo sezonu (10. – 15.6) a jeden v mezisezoně (15. – 20.6.) a zároveň mít zajištěno, že se v půlce pobytu nebudeme muset stěhovat? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo, děkuji moc za dotaz. Podívejte se prosím, jestli je přímo v rezervačním kalendáři volno na výše zmíněné termíny. Pokud ano, tak by vůbec neměl být problém zůstat ve stejném typu ubytování. Pro jistotu můžete napsat na e-mail: sales@luje.hr nebo kontaktovat poskytovatele služby na tel.: +385 98 384 245, či na tel.: +385 98 384 245. Přeji pěkný den, Honza

Iva Václavíková

Dobrý den,je prosím možné dokoupit polopenzi? V čem se jednotlivé pokoje liší? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Hezký den, Ivo, děkuji za Váš dotaz. V této nabídce není možné polopenzi dokoupit. Jednotlivé mobilní domy se od sebe liší počtem lůžek a vybavením. Podrobnější informace ohledně vybavení jednotlivých domků naleznete na této stránce (https://www.slevomat.cz/akce/2023660-chorvatsko-pronajem-mobilniho-domu-v-kempu?tab=o-podniku#obsah). S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru