Původní již ukončená nabídka

Víkendové kurzy pečení: pečivo, francouzské makronky i čokoládové pralinky

4,6 / 5 Kuchařské Studio Kladno  (mapa) 11 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuchařské Studio

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Na kurzu vaření jsem byla poprvé a byla jsem nadšená. Velmi dobrý přístup šéfkuchaře, vše…

Jana
Kurz pečiva: focaccia, tortilla i kváskový chléb
Vhodné i pro naprosté začátečníky
Provede vás zkušený cukrář Dan Lang
Varianty (1)
Kurz pečiva: focaccia, tortilla i kváskový chléb
Vhodné i pro naprosté začátečníky
Provede vás zkušený cukrář Dan Lang

Čurajícího chlapečka si domů nejspíš neodnesete. Znalosti přípravy belgických pralinek ano.

S nadšením se vracíte každý rok do francouzských měst, abyste navštívili jednu z místních cukráren a zakousli se do pravé, křehounce sladké makronky? Nebo je to Belgie s jejími pralinkami či pekař z ulice, který vám vždy naservíruje to nejnadýchanější pečivo, o jakém vaše chuťové pohárky vždy snily?

Proniknete do tajů těchto kulinářských kouzel a osvojte si přípravu domácího pečiva, makronek i pralinek, jejichž postup vás naučí během kurzů pečení v cukrářském studiu Delikates.

Kdy kurzy probíhají? Vždy jeden den o víkendu. Kurz pralinek se koná v sobotu 25. února, pečivo si upečete v neděli 2. března a makronkám přijdete na kloub v neděli 2. dubna. Kurzy startují vždy v 9:00 a trvají 4 až 5 hodin.

Pralinky, makronky nebo domácí pečivo?

  • Kurz čokoládových pralinek a temperování čokolády

  • Kurz pečení domácího pečiva

  • Francouzské makronky

Nahoru