Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dovolená u Omiše pro rodinu či pár: až 7 nocí v pokoji či apartmánu s balkonem, 120 m od pláže

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Apartments Ivan Omiš - Chorvatsko (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Яна Котляр

Dobrý den.
Chtěla bych zeptat jestli dá se zaplatit po příjezdu na místě?
 Děkuji

Apartments Ivan

jakou schůzku potřebujete

Odpověď byla automaticky přeložena. Zobrazit originál (v chorvatštině)
monik šafránková

Dobrý den,Chtěla bych se zeptat jestli máte volné 2 apartmány v termínu 23.7.2023 – 30.7.2023. Šlo by o apartmány pro 3 dospělý a 2 děti 14 a 17let.
Děkuji Monika

Slevomat.cz

Krásný den, Moniko, děkuji vám za dotaz. V tomto termínu je možné se ubytovat pouze 23.7.-29.7. :-) Dostupnost si můžete ověřit přímo v nabídce v online rezervačním systému. Mějte moc hezký den, Kristýna

Liudmyla Suhai

Dobrý den. Jestli tento pobyt bylo by možné zaplatit z FKSP? Děkuji
S pozdravem Lída

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

S přáním krásného dne, Kristýna

Ivan Kirchner

Proč u této nabídky nenapíšete, že apt. jsou na kopci a cesta od moře je jak horolezecká túra? Pro starší lidi těžko zvládat. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivane.

Mrzí nás, že jste měl špatnou zkušenost s dostupností na pláž, nicméně v nabídce jsou všechny potřebné informace ke zjištění vzdálenosti ubytování od pláže a jiných míst. Na stránkách poskytovatele je možné dohledat přesné vzdálenosti ubytování od moře a například centra města.

Přeji hezký den, David

Ivan Kirchner

Dobrý den Davide, já jsem nic nepsal o tom, že nemáte v popisu nějaké vzdálenosti. Psal jsem o tom, že od apt. IVAN je cesta k moři a hlavně zpět jak horská túra. A o tom se vůbec nezmiňujete. To je podstata mé připomínky. Zdraví Vás Ivan.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru