Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Fotoobraz s vaším motivem, 9 velikostí a 3 formáty: výška, šířka, čtverec

4,8 / 5 Colorland 6 007 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Marie Dvořáková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se sleva týká také fotokoláže z vlastních fotografií.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Dvořáková Marie

Colorland


Dobrý den,



samozřejmě se sleva vztahuje i na fotokoláže. Záleží pouze na vás, jak si plátno naprojektujete. Nezávazně si můžete práci v editoru vyzkoušet.



Hezký den. Colorland

Leona

Dobrý den. Garance dodání do Vánoc byla již do 14.12. Teď už je pozdě nebo by fotoobrazy ještě do Vánoc stihly dojít? Děkuji mockrát.

Slevomat.cz

Krásný den, Leono, děkuji vám za dotaz. Garance dodání do Vánoc byla skutečně pouze do 14.12., jelikož objednávek je velké množství, nemůžeme vám již zaručit, že by zboží do Vánoc skutečně přišlo. Děkuji za pochopení a mějte moc hezký den, Kristýna

Jiří Brůček

Objednal jsem 12.12. tři vouchery za 897 Kč a ihned zaplatil. Dnes je již 15.12. a nemám je k dispozici pro objednání na COLORLANDu.

Slevomat.cz

Krásný den, Jiří, děkuji vám za dotaz. Vidím, že k nám vaše platba nedorazila a objednávka stále čeká na uhrazení. Ráda bych vás požádala o kontrolu výpisu účtu, zda se vám platba nevrátila zpět. V případě, že vám budeme moci pomoci, kontaktujte prosím kolegy ze zákaznické péče zde: https://www.slevomat.cz/kontakt. Mějte moc hezký den, Kristýna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru