Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Snový pobyt na okraji Harrachova: polopenze s nápoji u večeře a neomezený wellness

4,3 / 5 Hotel Fit Fun Harrachov (mapa) 626 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zlata

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s domácími mazlíčky? Přijel by s námi pes střední velikosti a roční dítě.
Děkuji Akšteinová

Slevomat.cz

Dobrý den, Zlato. Děkuji Vám za dotaz. Pobyt s domácími mazlíčky je možný. Doplatek na místě však činí:

  • Domácí zvířata: 200 Kč/noc
  • kontakt na poskytovatele služby (je nezbytná předchozí domluva) – +420 704 135 135

S přáním krásného dne, Karel

Jana Bláhová

Dobrý den, chceme se u vás ubytovat ve 4, ale chtěli bychom pokoj po dvou, je to možné když se to objedná a koupí najednou, nebo je lepší když si to každá dvojice zaplatí zvlášť?

Hotel Fit Fun


Dobrý den,



jeden voucher pro 4 osoby = jeden čtyřlůžkový pokoj. Voucher pro 2 osoby = dvoulůžkový pokoj. Je potřeba koupit dva vouchery, každý pro 2 osoby.

Lucie Lim

Dobrý den, Prosím pěkně, rádi bychom k vám dorazili na letní voucher. 2 dospělé osoby a 4 děti (9 let, 9 let, 7 let a 4 roky). Terminove 5.-8.8.23. Bylo by prosím možné nás ubytovat a za jakou cenu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Děkujeme za Váš dotaz. Tato nabídka je koncipovaná max. pro 5 osob. Pokud si tedy přejete individuální nabídku pro více osob, prosím kontaktujte přímo hotel. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Michala

Dobrý den mohla bych se prosím zeptat kolik je poplatek za parkování u hotelu dekuji.

Hotel Fit Fun

Dobrý den, parkování v zimní sezoně od cca půlky prosince do konce března 150 CZK/den.

Hanka

Dobrý den,
chtěla jsem se touto cestou zeptat, jak daleko od Hotelu Fit Fun je Lanová dráha Harrachov – Čertova hora ( DELTA ), protože na různých portálech jsou napsané jiné vzdálenosti. Někde uvádějí 50 m, 250 m, 500 m.....
Předem děkuji za odpověď a info.
 Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko. Děkuji Vám za dotaz. Google mapy mi ukazují 2,3 km vzdálenost od hotelu. MAPA

S přáním krásného dne, Karel

Hotel Fit Fun

Dobrý den, ovšem nahoru se dostanete i nejbližší sjezdovkou u hotelu = AMÁLKA 50m od hotelu. Jakmile vyjedete nahoru, už můžete přesedlat i na Deltu a zůstat na ní, pokud chcete.

Tomáš Zeman

Dobrý den,
když si v nabídce navolím 2 dospělé a 3 děti (věk 2,4,6) bude se v tomto případě jednat o rodinný pokoj nebo mezonetový pokoj? jak je případně možné tyto větší pokoje zajistit? děkuji

Hotel Fit Fun

Dobrý den, hlavně záleží na termínu, který chcete zarezervovat, aby jeden z těchto pokojů byl vůbec volný. Prosbu o mezonetový či rodinný pokoj napište do poznámky rezervace. Není však 100% garance, že jej nakonec dostanete. Mezonetové pokoje máme pouze pětilůžkové, takže i dvouleté dítě by muselo být zarezervováno jako dítě s nárokem na lůžko (tedy tříleté), nikoli jako dítě bez nároku na lůžko – jinak je zaplacen jen čtyřlůžkový pokoj. Pokud zakoupíte rovnou takto voucher pro 5 osob, mezonetový pokoj můžete dostat (ale opět je třeba zdůraznit, že jde hlavně o termín, zda je mezonetový pokoj k dispozici). Čtyřlůžkových rodinných pokojů máme omezené množství, tam vskutku rodinný pokoj objednaný touto cestou nelze zcela přislíbit.

Miroslava Němcová

Objednali jsme si pobyt, ale některé recenze mě vystrašily. Zvláště ohledně nefungujícího zázemí hotelu. Zajímá mě jak dalece se názory ubytovaných projeví do nápravy. Také pokoje na mě působí velmi chladně bez textilií na oknech a koberců.

Hotel Fit Fun

Dobrý den, jaký je dotaz? Co k zázemí máte na mysli? Fotografie pokojů jsou na Slevomatu před objednáním pobytu k dispozici, děkujeme

Darina Koudelová

Dobrý den, v červnu jsem byla v tomto hotelu s dětmi, na bazénu měli cedulku, že bazén je za polatek a " neomezené využití / jak uvádí Slevomat / není pravda. " Můžete mi sdělit, jak to je? Děkuji Darina

Hotel Fit Fun

Dobrý den, jak je popsáno v akci (1993664) i na voucheru: Neomezený vstup do hotelového bazénu, sauny a fitness pro všechny. „Cedulka“ bude asi ceník, vyvěšený ve wellness centru? Pokud host nemá voucher, kde je bazén v ceně, řídí se samozřejmě ceníkem.

Emilia Drobná

Dobrý den, prosím Vás, poprvé se dívám na Slevomat a zaujala mě vaše nabídka, chtěla bych vědět kolik by stál pobyt od 15.8 – 20.8 2023 pro 5 lidí, 4 dospělé a 1 dítě 14 let. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Hezký den, Emilie, děkuji za Váš dotaz. Vše si můžete nastavit v nabídce a rovnou si rezervovat či ověřit termín pobytu. :)
1. zvolte variantu pobytu, 2. vyberte si termín pobytu
3. navolte počet osob (není-li striktně dán počet osob pro pobyt), 4. do poznámky uveďte například: speciální dieta (bezlepková strava aj), automaticky se vám vypočítá cena, 5. přejděte k platbě, 6. voucher Vám bude následně zaslán do e-mailu a máte hotovo :) S přáním krásného dne, Tereza

Pavel

Dobrý den, zakoupil jsem voucher s termínem, je nutné předem rezervace parkovacího místa? Abych nebyl při příjezdu nemile překvapen.
Díky za reakci.

Hotel Fit Fun

Dobrý den, parkování se nerezervuje.

Romana

Dobrý den,
je možné se ubytovat i s kočkou?
Děkuji

Hotel Fit Fun

Dobrý den, ano, poplatek je 200 CZK/domácí mazlíček/noc.

Jitka Bartošová

Dobrý den, je možno tento pobyt hradit z fksp? děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, pokud nabídka neobsahuje žlutý štítek Platba z FKSP nebo vám váš zaměstnavatel uhradí pouze část pobytu z FKSP, mohu nabídnout ještě jiný způsob.

Na našich stránkách můžete zakoupit také FKSP POUKAZ (https://www.slevomat.cz/fksp/poukaz). Stačí si zvolit hodnotu poukazu, vyplnit fakturační údaje vašeho zaměstnavatele a objednat jej. Vašemu zaměstnavateli pak předáte vytvořenou zálohovou fakturu nebo daňový doklad. Jakmile k nám platba dorazí, můžete si z poukazu nahrát kredity (https://www.slevomat.cz/darkovy-poukaz/uplatnit?rel=zkpodpora) na váš uživatelský účet a zakoupit si vámi vysněný pobyt.

Ještě upozorním, že splatnost zálohové faktury je 21 dní a platnost kreditů z FKSP poukazu je 6 měsíců ode dne přijetí platby.

Mějte moc hezký den, Kristýna

Jana Durcová

Dobrý den, rádi bychom si objednali Vánoční pobyt od 24.12
do 27.12. 3 dospělé osoby, máte prosím k dispozici rodinný pokoj se 2 ložnicemi?

Hotel Fit Fun

Dobrý den, rodinný pokoj se dvěma ložnicemi je pro 5 osob – je třeba počítat s vyšší cenou. Nelze použít voucher pro 3 osoby.

Petr Veselý

Dobrý den, máte volný pokoj pro dvě dospělé osoby s polopenzí v termínu od 4.3.-10.3.2023. Prosím o ceníkovou nabídku a jak je to s parkováním ???
Děkuji za odpověď. S pozdravem pěkného dne přeje Petr Veselý

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře.
Děkuji Vám za dotaz. Vše si můžete nastavit v nabídce a rovnou si rezervovat či ověřit termín pobytu. :)
 

  1. zvolte variantu pobytu
  2. vyberte si termín pobytu
  3. navolte počet osob (není-li striktně dán počet osob pro pobyt)
  4. do poznámky uveďte například: speciální dieta (bezlepková strava aj.), další požadavky
  5. přejděte k platbě
  6. voucher Vám bude následně zaslán do e-mailu a máte hotovo :)

poznámka: cena za pobyt se vypočítá automaticky. Parkování zdarma (1 pokoj = 1 parkovací místo)


S přáním krásného dne, David
Hotel Fit Fun

Dobrý den, v zimním období není parkování zdarma. Parkování 150 CZK / 1 auto / 1 den.

Iva Václavíková

Dobrý den,jak daleko je prosím nejbližší lyžařský areál? Máte prosím k dispozici apartmán; popř dva propojené pokoje? Děkuji za odpověď.

Hotel Fit Fun

Nejbližší AMÁLKA hned vedle hotelu. Máme několik rodinných pokojů s dvěma ložnicemi, dostupnost nutno ověřit přímo s hotelem, a záleží na termínu.

Eva Tesařová

Dobrý den, chci se zeptat na dostupnost termínu 17.11 do 20.11.2 dospělí 1 dítě 9 let. Děkuji Tesařová Eva

Hotel Fit Fun

Dobrý den, 18.11.2022 v tuto chvíli vyprodáno.

Věra Hanzlová

Dobrý den, bylo by možné zaplatit převodem z účtu v internetovém bankovnictví, nebo v hotovosti? Nemám možnost platby přes mobil.

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro. Děkuji Vám za dotaz. V kroku platba, lze hradit například bankovním převodem, nebo platbou hotově na terminálu Sazka, nejedná-li se o voucher s termínem. V případě koupi voucheru s garantovaným termínem, je nutné voucher zaplatit kartou online. Můžete také využít platbu Skip pay či Twisto. S přáním krásného dne, Karel

Stanislav Bažacký

Dobrý den, jak daleko od hotelu je nejbližší sjezdovka a jesli se jedná o modrou, červenou atd..? Jak daleko je nejbližší možnost zapůjčení lyžařského vybavení? Děkuji.

Hotel Fit Fun

Dobrý den, nejbližší – Amálka – je hned vedle hotelu. Lyžařské vybavení lze zapůjčit přímo na místě, v hotelu Fit Fun má pobočku firma tímto se zabývající.

Gaži Emil

Dobrý den mohu prodloužit o 1.den,

Slevomat.cz

Dobrý den, Emile. Ověřil jsem Váš dotaz telefonicky u poskytovatele služby a prodloužení pobytu o další noc, Vás vyjde na tu samou cenu, kterou jste hradil za voucher podle dostupných kapacit. S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru