Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Bachovy květové esence: proti stresu, bolesti a vyčerpání i pro hubnutí a učení

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Jana

Dobrý den, je možné osobní vyzvednutí kdekoliv v Praze (bez poštovného/do­pravného)? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Bicomterapie - Shop s.r.o.


Dobrý večer, bohužel není možný osobní odběr. Pouze využití nabízených dopravců.

Petra Henzlová

Dobrý den, mohla bych se zeptat, jestli je přípustné při užívání řídit auto, že obsahují alkohol?
Děkuji Henzlova

Bicomterapie - Shop s.r.o.


Dobrý den, obsah alkoholu ve 30ml lahvičce je 1–2 ml, užíváte 4 kapky 4× denně. Alkohol slouží pouze jako konzervant, neměl by zpusobit žádné komplikace s řízením osobního automobilu.



( lahvička o obsahu 30 ml s obsahem alkoholu 1–2 ml doba užívíní cca 25 dnů při dávkování 4 denně )

Lucie

Je možné kombinovat více lahviček dohromady (pokud má člověk vícero problémů) nebo si vybrat jen jednu a až to člověk dobere, tak potom teprve začít používat jinou? Děkuji.

Bicomterapie - Shop s.r.o.

Dobrý den, doporučujeme začít kombinací co vás nejvíce trápí, například vztek, následně po dobrání lahvičky, začít dávkovat další kombinaci.

Ondřej Ipser

K vyrobkům se píše: „Esence jsou v lahvičce namíchané se Somavedicovou vodou, která zvyšuje jejich účinnost, takže není třeba je dále míchat.“ Poprosím o odkazy na odborné studie, že ona tzv. somavedicová voda zvyšuje účinnost a nejde pouze o vodu, která je poblíž zařízení, které má pouze certifikaci pro zapojení do elektřiny, ale jinak je naprosto k ničemu.

Bicomterapie - Shop s.r.o.

Dobrý den, veškeré informace, podklady, studie, technické parametry najdete na stránkách u výrobce zařízení. Nejsme společností, která přístroj na český trh uvedla, pouze ho využíváme.
Naši profesionální terapeuti, kterí kapky připravují se mícháním zabývají déle než 10 let a začleněním přístroje Somavedic do naší výrobny, našich center bylo zřetelné, že Somavedicová voda dobře funguje a má smysl jí využívat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru