Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

FlixBusem po ČR i Evropě: 10% sleva na vnitrostátní i mezinárodní linky jedoucí přes ČR

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
FLIXBUS

Koupil jsem několik poukazů a ani jeden nefungoval. Musel jsem napsat do Flixbusu a oni je ověřovali a opravovali. U jednoho mi dokonce napsali, že už byl použitý. Přitom byl úplně nový ze Slevomatu. Řečnická otázka: Jak může být vygenerován nový „použitý“ kód?

Slevomat.cz

Dobrý den, kódy jsou spravovány poskytovatelem Fluxbus.cz, proto je nezbytné, kontaktovat podporu Flixbus.cz, kde Vám vyškolení pracovníci rádi zodpoví Vaše dotazy. Slevomat tyto kódy negeneruje. S přáním krásného dne, Karel

David P

Chtěl jsem uplatnit na spoj Ostrava – Vídeň a dle návodu nešel uplatnit testovací kupón, tak jsem nezakoupil. Škoda, ale ještě že jsem vyzkoušel, protože v podmínkách bylo že na spoj lze uplatnit. Chtělo by to aby podmínky fungovali, takto je pro mě Slevomat stále nespolehlivý..

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide. V případě dotazů ohledně uplatnění svého kupónu, je nezbytné, obrátit se na podporu FlixBus. Poradí Vám zde šikovní zaměstnanci vyřešit danou situaci. Zasílám odkaz:

https://help.flixbus.com/s/?language=cs&atb_pdid=ab449c5b-1963-4ace-b62c-70ce6df85a36&_sp=c970489f-7f6e-43d9-9ee9-f96292a78a88.1663577732725&_ga=2.172977316.664421307.1663577718-431245857.1654686654.

Ověřte si, že sleva platí na vámi vybraný spoj: Před nákupem voucheru zadejte v e‑shopu zkušební kód CEL97UNR23B (v košíku dejte uplatnit poukaz). Pokud se ukáže sleva 1 Kč, voucher na daný spoj platí.

S přáním krásného dne, Karel

Draha Varadová

Dobrý den,Opravdu stojí cena jízdného pouhých 9,– kč po celé ČR ? děkuji za odpovědˇ S přátelským pozdravem Drahoslava

Slevomat.cz

Dobrý den, Draho. Děkuji Vám za dotaz. Jedná se o 10% slevu na všechny autobusové linky jedoucí přes ČR. Vstupenka nebude stát 9 kč, 9kč stojí tato sleva. S přáním krásného dne, Karel

Jana K.

Dobrý den, taktéž mi to nejde. Postup jsem několikrát zopakovala. Při ověření zadáním kódu CEL97UNR23B (před samotnou koupí voucheru) hází chybu, že kód není platný (přesně: Tento poukaz není platný). Zkoušeno na trase Brno – Liberec a Brno – Praha. Co s tím? Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Je nám líto, že řešíte tuto nepříjemnou situaci. V případě, že Vám aktivace kódu hlásí chybu, je nezbytné, obrátit se na podporu FlixBusCZ. Šikovní zaměstnanci, Vám situaci pomohou hravě vyřešit. S přáním krásného dne, Karel

D. Ponizilova

Neplatný kód Brno Praha, stejný stav i pro cestu z Prahy do Francie. Kde je zakopaný pes ?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Ponížilová, zkoušela jsem kód uplatnit a vše fungovalo bez problémů. Prosím proveďte celý postup uvedený v sekci Jak uplatnit ještě ještě jednou a v případě přetrvávajících problémů nás kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře https://www.slevomat.cz/kontakt. Přeji pěkný den, Katka :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru