Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobroty s příběhem: utopenci, nakládané sýry, pivní sýry i káva nebo kimchi

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Vojtěch

Dobrý den. Prosím, do kdy je platná nabídka na Slevomatu ? Děkuji za odpověd.

DOBROTY S PŘÍBĚHEM

Dobrý den do 31.11.

Viktorie Aranyossyová

Dobrý den. Když chci balíček k Vánocům, prosím, je možné voucher zakoupit nyní a vyzvednutí na prodejně domluvit až v druhé polovině prosince? (vzhledem ke trvanlivosti 35 dní, tak abych to nedávala prošlé či těsně před expirací)
Předem děkuji za odpověď.

DOBROTY S PŘÍBĚHEM

Dobrý den, tato slevová nabídka bohužel není určená na vánoční prodej z důvodu omezené kapacity výroby právě z důvodu nízké trvanlivosti a omezené kapacity výroby.

Veronika

Můj jogurt je super, ale nevyrábí ho handicapovani. Je to trosku klamave, když to dáte dohromady… zvlášť když odrážka pod celkovou nabídkou je pro všechny výrobky

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko. Děkujeme za Vaši zprávu. Nikde neuvádíme, že konkrétně Můj jogurt vyrábí hendikepovaní. Tuto informaci máme u provozovatele Dobroty s příběhem. Děkujeme ale za podmět. Pracujeme na nápravě, aby dále nedocházelo k nedorozumění. :) Přeji Hezký den. Matěj, Slevomat.cz

DOBROTY S PŘÍBĚHEM

Dobrý den Veroniko, s kavárnami Můj Jogurt jsme velmi blízce propojení například tím, že díky nim můžeme v Praze nabídnout výdejny našeho zboží, které bychom nikde jinde kvůli nutnosti velké lednice mít nemohli. Zároveň je naše spolupráce teprve v počátcích, takže to zajisté nebude jediné propojení, které mezi námi vznikne a které máme v plánu =) Naším budoucím cílem není pouze samotná výroba našich sýrů, ale chceme se profilovat i do dalších sfér sociálního podnikání. S Pozdravem Daniel z Dobrot.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru