Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online kurz pečení kváskového chleba: 3 základní varianty chleba, na co si dát pozor a jak se starat o kvásek

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mi Tefiti

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Jak by vypadala vůně domova, kdyby měla fyzickou podobu? Jako pěkně baculatý, nadýchaný a křupavý chléb.

Rádi byste si upekli domácí kváskový chleba, ale na kvásek si netroufáte? Už jste se o kvásek starali, ale zplesnivěl vám, nebo tzv. umřel? Vyzkoušejte online kurz pečení kváskového chleba, na kterém zjistíte, že kváskování není žádná věda a nepotřebujete k tomu ani žádné speciální vybavení.

Jak bude kurz probíhat?

  • Během 4 týdnů vás lektorka provede všemi zásadními body pečení z kvasu.
  • Každý týden dostanete k dispozici videa, kde budete lektorce koukat pod ruce a kde si vysvětlíte, na co si dát pozor a co zase tak důležité není.
  • Během kurzu se naučíte upéct 3 základní varianty kváskového chleba a budete si umět recepty upravovat podle své chuti.
  • Postupy a recepty dostanete ve formě pdf k tisku, abyste měli vše po ruce.

Dobré vědět: Kurzem vás provede Lenka Bobková, která má 9letou praxi v pečení kváskového pečiva. Mj. se pyšní také inženýrským titulem z mikrobiologie, a tak si s kváskem velmi dobře rozumí. 

Nahoru