Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Načerpejte energii uprostřed přírody: relax, romantika i dámská jízda a snídaně či polopenze

4,3 / 5 Lesní Lázně Zvánovice Střední Čechy (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marta Roubíčková

Chtěla by mi pobyt u Vás koupit dcera z FKSP, bylo ný možné objednat poukaz na její jméno? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marto. :) Ano, objednávku vytvořte na jméno dcery, objednává-li ona. V případě přehledu ohledně procesu FKSP, doporučím: https://www.slevomat.cz/fksp?gclid=Cj0KCQjwof6WBhD4ARIsAOi65ah-G_xfASkwoj5imANi4nWCUEqOJ_9S2mtlztGFfD-TjHh_D50jKbQaAs8TEALw_wcB. S přáním krásného dne, Karel

Kristýna Kubišová

Dobrý den,
Prosím pěkně, nemůžu dohledat s jakým balíčkem je možné dorazit se psem, případně jestli je za pejska nějaký doplatek apod.
Předem mockrát děkuju,
Kristýna

Lesní Lázně Zvánovice

Dobrý den, s pejskem k jakémukoli balíčku můžete přijet :-).
Poplatek je 550,– / noc.

Hezký den
Recepce
Resort Lesní Lázně

Eliška Bezděková

Dobrý den, měla bych zájem o týdenní pobyt pro jednu osobu, termín první polovina září 2022. Bylo by to možné?
Děkuji a přeji hezký den
Eliška Bezděková

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, nejdelší varianta této nabídky je koncipována pro pobyty do 1.9.2022. V případě zájmu o pobyt v pozdějším termínu doporučuji si nastavit upozornění na nové nabídky podniku. Tak Vám žádná další případná akce neunikne. Upozornění nastavíte kliknutím na tuto ikonu, která se nachází ve spodní části stránky nabídky. Přeji pěkný den, Katka :)

Petra Prouzová

Dobrý den, chtěla bych uplatnit placení z FKSP, ale můj zaměstnavatel nepřijme zálohovou fakturu. Je možné vystavit fakturu? Děkuji Prouzová

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, ohledně možnosti platby z FKSP doporučuji navštívit odkaz https://www.slevomat.cz/magazin/1282-vyuzijte-svuj-fksp-prispevek-na-cestovani, kde jsou uvedeny veškeré informace. Co se týče dokladu, po dokončení objednávky vám bude okamžitě vytvořena Objednávka (podobná faktuře zálohové) a Zálohová faktura. Po zaplacení budete mít ihned ke stažení také daňový doklad, případně potvrzení o přijetí zálohové platby. Je tedy možné vystavit zálohovou fakturu a daňový doklad. Potřebné doklady najdete ve vašem profilu v sekci Mé nákupy – Objednávky u dané objednávky po rozkliknutí nabídky Další možnosti. Přeji pěkný den, Katka :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru